imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Бионсе се показа с Apple Watch


Снимки, на които Бионсе носи Apple Watch, бяха качени на официалната уеб страница на певицата. Моделът на ръката й обаче не е предназначен за широката аудитория и няма да може да бъде закупен от простосмъртните фенове.

Същият Apple Watch със златна каишка по-рано беше забелязан на ръката на модния дизайнер Карл Лагерфелд. Засега от компанията от Купертино мълчат за тези ексклузивни модели Apple Watch, но изглежда ограничен брой от тях са предоставени на известни личности като Бионсе и Лагерфелд с цел да бъде промотиран часовникът. Певицата и друг път си е партнирала с Apple, пускайки свои песни само и единствено в iTunes.

1st apple watch specially made for KarL !! Amazing !!! Thanks #apple !!!!!! @karllagerfeld

A photo posted by Sebastien Jondeau (@bentoub) on


Показвайки се с Apple Watch, Бионсе се присъединява към редица знаменитости, носещи часовника на Apple още преди той да бъде наличен за обикновените клиенти. Освен на ръката на звезди на поп музиката като Фарел, Кейти Пери и Дрейк, Apple Watch вече беше забелязан да се носи от първата дама на модата – главната редакторка на Vogue Ана Уинтур, както и от режисьора на новия филм от сагата Междузвездни войни Джей Джей Ейбрамс.

pharrell-apple-watch-1429114383-QUxj-column-width-inline
Фарел
anna-wintour-apple-watch-1429531297-NsYy-column-width-inline
Ана Уинтур
12567-6599-Screenshot-2015-04-17-030617-l
Джей Джей Ейбрамс

Източник: Wearable.com

Services articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.