imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Новата реклама на iPhone 6s е с Бисквитеното чудовище

Бисквитеното чудовище нетърпеливо тормози Siri в новата реклама на iPhone 6s


Рекламите на iPhone 6s се увеличиха с още една шантава идея. Ако трябва да сме честни, най-новата хрумка на Apple ни допада най-много от всичко, излязло до момента за тази серия. Като цяло, Купертино ни представи много приятни спотове през 2016 г. – все пак и предишните две реклами на iPhone 6s бяха добре изпипани. Надяваме се тенденцията да продължи и занапред!

Ще си признаем, че огромна част от очарованието на новата реклама на iPhone 6s се дължи не на друг, а на добре известното Бисквитено чудовище от „Улица Сезам“. Както сигурно се досещате, сценарият е праволинеен – синият любимец с характерен глас приготвя няколко вкусни тави с бисквити. В своите готварски начинания, Бисквитеното чудовище разчита на виртуалния асистент Siri.

Звучи добре на хартия, но само си представете колко е трудно за бисквитения фанатик да стои кротко, докато сладките се приготвят. Всъщност, няма нужда да си го представяте, ето и самата реклама на iPhone 6s:

Спотът ни запознава с неволите на синия рошльо, но главната идея е да ни запознае с хендс-фрий метода за повикване на Siri. Вместо натискане на какъвто и да е бутон, потребителите трябва само да кажат „Хей, Siri” и дигиталният асистент на Apple е готов да изпълнява команди. Функцията е удобна за моментите, в които сме заети да вършим нещо друго и iPhone 6s е на повече от една ръка разстояние.

От Купертино пуснаха и други реклами, които наблягат на функцията, като участващ в тях беше актьорът Джейми Фокс. Колкото и да харесваме Фокс обаче, Бисквитеното чудовище има специално място в сърцата ни. Особено, когато отчаяно очаква Siri на неговия iPhone 6s да му извести заветния момент на готовите бисквити.

iPhone 6s реклама с Бисквитеното чудовище

Функцията донякъде е обвързана с мощния M9 процесор, който Apple използва при iPhone 6s. Предвид, че очакваният 4-инчов iPhone 5se също най-вероятно ще е снабден с такъв чип, нищо чудно да може да комуникираме със Siri по сходен начин и при него.

Източник: BGR, Cult of Mac.

iPhone 8 buy back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.