o66-top-photo-1_gallery_1920_top

Вижте грандиозния мол, в който ще бъде открит най-големият Apple Store в света

#Новини
2016. 03. 15.

През последните две години наблюдаваме сериозна вълна от нови Apple Store обекти по целия свят. Все пак Тим Кук немалко пъти е наблягал на важността на развиващи се пазари като Китай, Индия и Латинска Америка за дейността на компанията от Купертино. Днес ще ви представим локацията, в която ще бъде поместен най-огромният Apple Store до момента.

Споменавайки мащабни Apple търговски обекти, Apple Store „шампионите“ са се сменяли няколко пъти през годините. Всъщност последният рекордьор е едва от октомври миналата година – става думи за елегантния обект в Дубай, Обединени Арабски Емирства. Дубайската мека на Apple обаче ще отстъпи лидерството си, като наред е Китай.

Най-монументалният Apple Store в света ще се помещава в град Далян. И за да сме още по-точни – търговският обект се намира в мола Olympia 66 в най-изисканата част на града. Откриването му ще се състои тази събота и несъмнено ще е повече от грандиозно.

Ето как изглежда Olympia 66 отдалеч:

Очакваният Apple Store в Olympia 66, Китай.

Молът е на цели осем етажа и е съвсем нов – завършен през декември месец миналата година. Зданието е носител на множество награди, включително и на тази за „Най-добра ритейл архитектура за Азиатско-тихоокеанския регион“. Повече от явно е, че има защо:

Apple Store в Китай - най-големият

Тим Кук си е поставил за цел Купертино да увеличи общия брой на Apple Store в Китай до 40 преди края на годината. Засега всичко върви по план, предвид, че азиатският колос може да се похвали с цели 30 Apple Store на територията си.

2

Естествено, не всичко е въпрос на откриване на търговски обекти. Зад успеха на Apple Store се крие и особено топлото отношение спрямо служителите, което гарантира доказаното Apple качество при обслужването на клиенти. Други Apple Store не могат да се похвалят с мащаб, но пък ни изумяват със своя визионерски дизайн.

Източник: 9to5 Mac.

Добави коментар