Screen Shot 2015-11-21 at 2.54.37 PM

Вижте две концепции за iPhone 7 с iOS 10

#Новини
2015. 11. 21.

iPhone 6s все още е пресен, но концепциите, представящи следващата генерация смартфон на Apple, продължават да се появяват в интернет. Вижте две от тях.

Дизайнът на този концептуален iPhone 7 е дело на словашкото студио DeepMind. Според тях, колкото по-малка е рамката на дадено устройство, толкова по-красиво става то. Тук можем да се съгласим, че този iPhone 7 наистина изглежда доста добре. Съществуват други концепции за бъдещи iPhone-и, които вещаят края на Home бутона (особено след като Apple патентова технология за Gorilla Glass стъкло с възможност за сканиране на пръстови отпечатъци), но тази не е сред тях. Ето и видеото, показващо този смартфон, който едва ли ще видим някога в масово производство.

Другата концепция е дело на Ясер Фарахи от Ovalpicture. Той е запазил заоблените краища от iPhone 6s, но е направил и някои промени. Бутоните за контрола на звука са преместени отдясно, за да не бъдат натискани по грешка едновременно с бутона за стартиране. Фарахи също е премахнал изпъкналата част на обектива на камерата на iPhone-a. От дизайнерска гледна точка така устройството изглежда по-добре, но не е ясно как инженерите биха могли да превърнат тази идея в реалност. Ето няколко снимки от проекта на Фарахи, някои от които вече сме ви показвали.

07-640x360
снимка: Ovalpicture.com
снимка: Ovalpicture.com
снимка: Ovalpicture.com
снимка: Ovalpicture.com
снимка: Ovalpicture.com
снимка: Ovalpicture.com
снимка: Ovalpicture.com

 

Източник: Cult of Mac

Добави коментар