Screen Shot 2015-07-31 at 1.06.50 PM

Вижте една доста удобна функция на бъдещата iOS 9

#Новини
2015. 07. 31.

В настоящата версия на iOS, aко искате да превключите от едно отворено приложение на друго, трябва да използвате Home бутона на вашия iPhone или iPad. В бъдещата iOS 9, обаче, ще имате и друга възможност.

Вече ви представихме някои от функционалностите на iOS 9, чиято финална версия ще бъде налична през есента. Друго от нововъведенията в последната версия на мобилната операционна система на Apple е свързано с мултитаскинга. В момента, за да преминем от едно отворено приложение в друго, трябва да натиснем два пъти Home бутона и ще се покаже списък с всички работещи в бекграунда app-ове. В iOS 9 ще се появи нещо като Back бутон. Факт, който може да се тълкува и като заемка от Android устройствата.

Screen Shot 2015-07-31 at 1.02.06 PMБутонът се появява в горния ляв ъгъл на екрана на iPhone-a и ви връща в предишното използвано приложение, както можете да видите и от скрийншота.

Тази нова функция може да изглежда като дребен детайл, но когато свикнете да я използвате, ще се превърне в неразделна част от употребата на вашия iPhone или iPad.

Източник: CNet.com

Добави коментар