imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Вижте една доста удобна функция на бъдещата iOS 9


В настоящата версия на iOS, aко искате да превключите от едно отворено приложение на друго, трябва да използвате Home бутона на вашия iPhone или iPad. В бъдещата iOS 9, обаче, ще имате и друга възможност.

Вече ви представихме някои от функционалностите на iOS 9, чиято финална версия ще бъде налична през есента. Друго от нововъведенията в последната версия на мобилната операционна система на Apple е свързано с мултитаскинга. В момента, за да преминем от едно отворено приложение в друго, трябва да натиснем два пъти Home бутона и ще се покаже списък с всички работещи в бекграунда app-ове. В iOS 9 ще се появи нещо като Back бутон. Факт, който може да се тълкува и като заемка от Android устройствата.

Screen Shot 2015-07-31 at 1.02.06 PMБутонът се появява в горния ляв ъгъл на екрана на iPhone-a и ви връща в предишното използвано приложение, както можете да видите и от скрийншота.

Тази нова функция може да изглежда като дребен детайл, но когато свикнете да я използвате, ще се превърне в неразделна част от употребата на вашия iPhone или iPad.

Източник: CNet.com

iPhone 8 prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.