Apple-Campus-2-juni-update-cover

Вижте как изглежда Apple Campus 2 през юни

#Новини
2016. 06. 02.

По традиция, всеки месец ви показваме напредъка в строителството на новата централа на Apple – наподобяващия летяща чиния Apple Campus 2. Ето какво заснеха на строителната площадка дроновете на Дънкан Синфийлд и Матю Робъртс през юни.

Както вече знаем, плановете са Apple Campus 2 да бъде завършен в края на 2016 година и да отвори врати за служителите на компанията в началото на 2017 г. С наближаването на тези срокове, работата става все по-интензивна. От новите видеа виждаме, че продължава монтирането на извитите стъклени панели, които са основен елемент от централната сграда на кампуса. Поради огромните им размери (някои от панелите са с размер 15 х 3.2 метра), поставянето им ще отнеме няколко месеца.

Виждаме, че аудиторията с вместимост 1000 души и двата огромни гаража с близо 11 000 паркоместа, вече са все по-близо до завършване, а по-голямата част от соларните панели на покрива на паркинга са поставени. Продължава работата по фитнес центъра, разположен на колосалните 9300 кв.м., както и по структурите за научно-развойна дейност. Двете огромни купчини пръст, които изглежда ще бъдат използвани за вертикалната планировка на зелените площи в комплекса, все още стоят непокътнати.

Тук можете да видите как се развива строителството на внушителния комплекс през последните месеци. Ще бъде интересно да видим какъв ще бъде окончателният вид на Apple Campus 2, ще бъдат ли спазени сроковете за построяването му и кое ще е първото значимо Apple събитие, което ще се състои там.

Добави коментар