imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Вижте как може да изглежда iPhone 6s


Един от най-точните анализатори на бъдещите Apple продукти изрази своите очаквания за следващия модел iPhone, който ще бъде представен по-късно през тази година. Вижте ги тук.

Минг Чи Куо от KGI Securities, който досега демонстрира отлична успеваемост в разкриването на плановете за бъдещите продукти на Apple, представи списък, включващ 11 точки, които според него ще бъдат включени в новия iPhone.

 1. Force Touch технологията от Apple Watch и новия MacBook ще се пренесе и в iPhone 6s. Чувствителният на различните нива на натиск дисплей ще отвори редица нови възможности за потребителите като повече методи за въвеждане и поддръжка на ръчно подписване.
 2. Екранът ще остане с размери от 4.7 и 5.5 инча. Резолюцията също ще остане непроменена в сравнение с настоящите модели. Няма да има версия на iPhone s 4-инчов екран, каквито спекулации се появиха по-рано през годината.
 3. Ще има iPhone версия с нов цвят – розово злато, като цвета на един от моделите на Apple Watch Edition.
 4. Камерата ще бъде подобрена – най-вероятно ще бъде 12 мегапикселова.
 5. Ще бъде добавен още един микрофон до говорителя, който ще увеличи качеството на гласовата комуникация.
 6. Новият iPhone ще използва А9 процесор с 2GB RAM (LPDDR4).
 7. Проблемите с огъването ще бъдат разрешени с използването на различни материали за изработката на обвивката на смартфона, както и промени във вътрешните компоненти на устройството.
 8. 5-инчовият модел може да бъде с покритие от сапфирено стъкло на камерата, за да се избегне надраскване.
 9. TouchID ще получи още по-широко разпространение с цел да се промотира Apple Pay.
 10. Поддръжка за контрол с жестове.
 11. Очаква се масовото производство да стартира в средата или края на август като за 2015 година броят на произведените смартфони да бъде 80-90 милиона, разпределени в съотношение 2:1 в полза на версията с 4.7-инчов екран в сравнение с 5.5-инчовия модел.

iphone-6s-rosegoldКато най-ключови точки от този списък можем да определим Force Touch технологията, подобрения процесор и новия цвят. Ще бъде интересно да разберем дали версията с розово злато няма да означава, че от Apple пренасят своята скъпоструваща и висококачествена премиум “Edition” линия и в iPhone или пък просто към палитрата от златен, сребърен и астро сив ще бъде добавен нов цвят.

Източник: 9to5Mac, изображения: Shop Le Monde

MBP new article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.