imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Вижте кои са най-популярните модели iPhone в момента


Броени часове преди представянето на новото поколение iPhone-и, маркетинговите анализатори от Localytics публикуваха проучване, показващо кои са най-популярните модели iPhone в момента. Вижте резултатите тук.

Според данните от това изследване повече от 40% от смартфоните на Apple, които се използват в момента, са модел iPhone 6 или iPhone 6 Plus. На графиката прави впечатление и ниският дял на iPhone 5c (едва 8.5%). По-бюджетният модел iPhone се нарежда в класацията по популярност дори зад iPhone 4s (8.8%), който вече отдавна не е актуален (въпреки, че благодарение на своя дизайн и надеждност все още има доста фенове).analytics

Доминиращата позиция на iPhone 6, който беше представен на днешната дата преди точно една година, въобще не е изненада, имайки предвид рекордните продажби, регистрирани от Apple в месеците след неговата поява. От друга страна, слабото представяне на iPhone 5c донякъде е показателно защо от Apple няма да ни покажат нов представител на “c” серията iPhone-и днес. Все пак, както вече ви съобщихме, компанията от Купертино работи върху ново 4-инчово устройство, което се очаква да се появи на бял свят през ноември или дори догодина. Изглежда, че iPhone 6c ще трябва да се различава съществено от своя предшественик, за да може да привлече вниманието на потребителите. Слуховете за смяната на пластмасовия корпус с метален могат и да се превърнат в реалност.

Проучването на Localytics е базирано върху извлечените данни от приложенията на повече от 100 милиона iPhone-а през месец август. Със сигурност появата на iPhone 6s и iPhone 6s Plus, които ще бъдат представени днес, ще предизвика сериозни размествания на пазара на смартфоните на Apple.

Ето какво можем да очакваме от Apple тази вечер.

Вижте какви могат да бъдат iPhone 6s и iPhone 6s Plus.

Ето и някои от очакванията ни за новото Apple TV.

Тази вечер очакваме да видим и нови iPad-и:

Apple може би ще представи голям, 12.9-инчов таблет (iPad Pro).

Ето какво очакваме и от iPad mini 4.

Източник: 9to5Mac

MBP new article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.