apple-tv-scene2

Вижте новата шеговита реклама на Apple TV

#Новини
2016. 03. 25.

Новата рекламата на Apple TV демонстрира как можете да използвате устройството с помощта на Siri. Тя е свежа и забавна – можете да я видите тук.

Видеото с продължителност от точно една минута ви пренася в света на киното, а в сюжета се преплитат възможностите на новото Apple TV, звуковия асистент Siri и двама актьори в любовно-драматична ситуация.

Позабавлявайте се с Николай Костер-Уалдау, познат и като Джейми Ланистър от Game of Thrones, и Алисън Брий, които се опитват да пресъздадат един любовен момент. Рекламата носи многозначителното име „Целувката“.

Да припомним, че новото Apple TV получи някои софтуерни подобрения на “Let us loop you in” събитието в понеделник. Вече можете да използвате дигиталния асистент и в App Store (стига да сте задали за Location някоя държава, където Siri за Apple TV се поддържа официално), както и да се насладите на Live Photos анимираните снимки. Освен това, tvOS вече поддържа папки, така че да можете да организирате вашето съдържание по по-добър и удобен начин.

Новото Apple TV, което беше представено през септември бързо успя да се превърне в един от любимците ни, както можете да видите и от ревюто, което му направихме. Не случайно подарихме именно Apple TV за първия рожден ден на iMagazin.bg.

Така или иначе, с последните си софтуерни подобрения, Apple TV 4 все повече ни убеждава, че от Купертино може и да не са в грешка, повтаряйки непрекъснато, че “бъдещето на телевизията е в приложенията”. А приложенията за Apple TV вече са над 5000 и бройката им продължава да расте.

Ако искате да си припомните някои от предишните реклами на Apple TV, можете да го направите тук или тук, както и на YouTube канала на компанията.

Източник: cultofmac.com

Добави коментар