Screen Shot 2016-08-05 at 11.58.33 AM

Вижте новата “Shot on iPhone” реклама

#Новини
2016. 08. 05.

Apple пусна поредно видео, част от рекламната кампания “Shot on iPhone”. Този път клипчето е с продължителност от 1 минута и се фокусира върху културното многообразие в модерния свят.

За разлика от последните две видеа от кампанията, демонстриращи функциите на камерата на iPhone за заснемане на забавен каданс и на забързано видео, новата реклама представлява поредица от снимки. Както обикновено, те са направени от потребители от цял свят, използвали своя iPhone за запечатване на запомнящите се образи около тях. Рекламата съдържа последователност от 18 снимки и видеа и е озаглавена “The Human Family” (“Човешкото семейство”)

Забележителните фотографии са представени на фона на поезията на Мая Анджелоу. Американската писателка, поетеса и общественичка е известна като една от най-ярките женски фигури на 20 век със съществена роля в движението за граждански права в САЩ. Любопитно е да отбележим, че, според слуховете, Стив Джобс е имал намерение да покани именно Мая Анджелоу за озвучаването на може би най-емблематичната реклама в историята на Apple – Think Different, която можете да си припомните по-подробно тук или отдолу, където видеото е с гласа на актьора Ричард Драйфус. Нашата селекция от 10-те най-добри реклами в историята на Apple пък е тук.

Добави коментар