imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Вижте новата “Shot on iPhone” реклама


Apple пусна поредно видео, част от рекламната кампания “Shot on iPhone”. Този път клипчето е с продължителност от 1 минута и се фокусира върху културното многообразие в модерния свят.

За разлика от последните две видеа от кампанията, демонстриращи функциите на камерата на iPhone за заснемане на забавен каданс и на забързано видео, новата реклама представлява поредица от снимки. Както обикновено, те са направени от потребители от цял свят, използвали своя iPhone за запечатване на запомнящите се образи около тях. Рекламата съдържа последователност от 18 снимки и видеа и е озаглавена “The Human Family” (“Човешкото семейство”)

Забележителните фотографии са представени на фона на поезията на Мая Анджелоу. Американската писателка, поетеса и общественичка е известна като една от най-ярките женски фигури на 20 век със съществена роля в движението за граждански права в САЩ. Любопитно е да отбележим, че, според слуховете, Стив Джобс е имал намерение да покани именно Мая Анджелоу за озвучаването на може би най-емблематичната реклама в историята на Apple – Think Different, която можете да си припомните по-подробно тук или отдолу, където видеото е с гласа на актьора Ричард Драйфус. Нашата селекция от 10-те най-добри реклами в историята на Apple пък е тук.

iPhone 8 prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.