imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Вижте новите реклами на Apple Music с Рей Лиота и Наоми Кембъл


През уикенда Apple пусна две нови реклами на своята услуга за музикален стрийминг – Apple Music. И в двете видеа участва познатият ни от радио Beats 1 DJ Khaled, а компания му правят супермоделът Наоми Кембъл и актьорът Рей Лиота.

Едната реклама, която се появи първо в Twitter, показва DJ Khaled и Наоми Кембъл, които се придвижват по калифорнийска магистрала с тузарски Rolls Royce. В края на видеото с продължителност от 1 минута, водещият от Beats 1 показва на моделката как се борави с Apple Music.

Втората реклама е с участието на вече позастаряващия Рей Лиота, който обаче в никакъв случай не е загубил своето харизматично присъствие. Действието във видеото, което също е с дължина от 1 минута, се развива в козметичния салон. Първоначално Лиота не вярва, че за сумата от $9.99 (за България цената на месечния личен абонамент за услугата е 4.99 евро) DJ Khaled може да пусне която песен Рей поиска. Това, разбира се, обаче е възможно, а забавната реклама набляга на факта, че с Apple Music получавате достъп до милиони песни по всяко време.

Напоследък Apple влага все повече усилия да рекламира своята услуга за музикален стрийминг, а пример за това са последните реклами с участието на Тейлър Суифт, които наскоро ви показахме.

iPhone X vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.