imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Вижте новите реклами на Apple Music с Рей Лиота и Наоми Кембъл


През уикенда Apple пусна две нови реклами на своята услуга за музикален стрийминг – Apple Music. И в двете видеа участва познатият ни от радио Beats 1 DJ Khaled, а компания му правят супермоделът Наоми Кембъл и актьорът Рей Лиота.

Едната реклама, която се появи първо в Twitter, показва DJ Khaled и Наоми Кембъл, които се придвижват по калифорнийска магистрала с тузарски Rolls Royce. В края на видеото с продължителност от 1 минута, водещият от Beats 1 показва на моделката как се борави с Apple Music.

Втората реклама е с участието на вече позастаряващия Рей Лиота, който обаче в никакъв случай не е загубил своето харизматично присъствие. Действието във видеото, което също е с дължина от 1 минута, се развива в козметичния салон. Първоначално Лиота не вярва, че за сумата от $9.99 (за България цената на месечния личен абонамент за услугата е 4.99 евро) DJ Khaled може да пусне която песен Рей поиска. Това, разбира се, обаче е възможно, а забавната реклама набляга на факта, че с Apple Music получавате достъп до милиони песни по всяко време.

Напоследък Apple влага все повече усилия да рекламира своята услуга за музикален стрийминг, а пример за това са последните реклами с участието на Тейлър Суифт, които наскоро ви показахме.

Accessories article
Apple Inc. (AAPL)

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen. ... - Кликнете тук!