Screen Shot 2015-08-17 at 11.45.14 AM

Вижте новите реклами на Apple Music

#Новини
2015. 08. 17.

Вчера излязоха три нови реклами на Apple Music, фокусирани върху начина, по който услугата помага на потребителите да откриват нови и интересни изпълнители. Вижте ги тук.

Първата реклама представлява 60-секундно видео, в което е обяснена мотивацията, стояща зад Apple Music, и завършва с мотото “Всички изпълнители, които обичате, и тези, които тепърва ще обикнете. Всичко на едно място.”

Музиката никога не е заемала по-голямо място в живота ни. Да имаме достъп до почти цялата музика на света на върха на пръстите ни е нещо забележително. И все пак, трябва да има място, където изпълнителите и феновете да могат взаимно да се откриват. Място, където цялото преживяване, от плейлисти до радио и нови песни, се ръководи от хора, живеещи и дишащи с музиката. Това е място, в което ще намерите изпълнителите, които обичате, и тези, които тепърва ще обикнете. Едно такова място би било страхотно. Именно това е идеята на Apple Music.

Другите две реклами са 30-секундни черно-бели видеа, показващи творчеството на не особено популярни изпълнители като Джеймс Бей и Киго. Видеата акцентират върху Connect опцията в Apple Music.

Източник: MacRumors

Добави коментар