cases-protection-iphone-cat-201509

Вижте новите Apple аксесоари за iPhone 6s

#Новини
2015. 09. 15.

Докато цялото внимание беше насочено към iPhone 6s iPhone 6s Plus, Apple TV и iPad Pro, миналата седмица за пръв път бяха показани и някои нови аксесоари за iPhone. Вижте ги тук.

Тези, които са проследили на живо с нас голямото Apple събитие миналата сряда, сигурно са забелязали новите цветни док станции за зареждане. Те са съвместими с всички модели iPhone от iPhone 5 насам, както и с iPod touch 5-то и 6-то поколение. С малко повече усилия можете да свържете и iPad, разполагащ с lightning конектор, но не е препоръчително.

За разлика от предишния модел док станция на Apple, която е пластмасова, новите докове са направени от алуминий и са налични в четири цвята. Разбира се, цветовете са същите, както и тези на новите iPhone-и: астро-сив, сребърен, златен и розово-златен. Ето едно видео с новите док станции.

Освен шарените док станции, от Apple пускат и нови цветове калъфи. Така гамата от кожени калъфи вече включва следните цветове: Rose Grey, Saddle Brown, Midnight Blue, Brown и Black. Силиконовите калъфи пък ще бъдат налични в Charcoal Gray, Stone, Antique White, Blue, White, Turquoise, Lavender, Pink, Red, Midnight Blue и Orange.

gsmarena_001Другите аксесоари, които от Apple пуснаха, са насочени изцяло към новия iPad Pro. Стилусът Apple Pencil и клавиатурата Smart Keyboard, изпълняваща функциите и на калъф, допълват професионалния таблет на Apple.

Източник и снимки: Apple

Добави коментар