imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Вижте новия трейлър на “Стив Джобс”


Два месеца преди официалната премиера в САЩ на новия филм за Стив Джобс, продуцентите от Universal пуснаха още един трейлър на лентата. Вижте го тук.

Вече ви показахме първия и втория трейлър на режисирания от носителя на Оскар Дани Бойл филм. Новото кратко видео не добавя особено много към представата, която предварително сме си изградили за филма. Отново виждаме, че в лентата ще има доста драма, свързана със сложните взаимоотношения на Джобс с неговата дъщеря Лиса, която той първоначално отказва да признае. Разбира се, ще има и сцени, които да ни пренесат на представянията на някои от най-знаковите продукти в историята на Apple.

Мнозина очакват това да бъде “истинският” биографичен филм за Стив Джобс, особено след не особено сполучливия опит, в който Аштън Къчър изпълняваше ролята на легендарния съосновател на Apple. Актьорският състав на новия филм изглежда впечатляващ. На пръв поглед Майкъл Фасбендер (12 години в робство, Х-Мен: Първа вълна, Гадни копилета) няма кой знае каква визуална прилика със Стив Джобс, но все пак трябва да му дадем шанс. Останалите актьори са Сет Роугън, който ще влезе в ролята на Стив Возняк, Кейт Уинслет, която ще изиграе Джоана Хофман и Джеф Даниелс, който ще се превъплъти в Джон Скъли – виновникът за уволнението на Джобс от Apple през 1985 година.

Лентата ще се завърти по кината в САЩ от 9 октомври, а у нас би трябвало да можем да я видим скоро след това.

Източник: Cult of Mac

MBP new article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.