imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Вижте някои абсурдни фалшиви Apple продукти


Вижте какви поразяващи Apple продукти можете да си купите в Шенжен – “Меката” на китайските ментета. Смехът – гарантиран.

Китайците винаги са успявали да ни изумят с изобретателността си, що се касае до изработката на фалшификати на най-известните световни марки. Adibas, Hike, HiPhone, както и всевъзможните интерпретации по темата Dolce & Gabbana (като Dolce&Banana, Docha & Cabanov и т.н.) са неразделна част от китайските пазари.

Screen Shot 2015-12-17 at 1.44.51 PM
Вече ви представихме една компилация от най-фрапиращите двойници на iPhone. Огромната популярност на Apple в Китай води до някои много интересни случаи, като този от 2011 г., когато в страната бяха открити фалшиви Apple магазини, изградени изцяло по подобие на истинските. Дори служителите там смятали, че наистина работят за Apple.

Сега популярният в YouTube Дом Еспозито си направи една разходка до Шенжен, обиколи сергиите в града и се сдоби с някои доста интересни “Apple” продукти за под 200 юана (55 лв). Представяме ви неговото видео, а по-надолу можете да видите и самите продукти един по един.

Ето и продуктите:

Screen Shot 2015-12-17 at 1.27.31 PMНе, това не е iPhone 6s. Устройството няма бутони за звука и за заключване, а като натиснете Home бутона се появява синкава светлина. Да, това е външна батерия за iPhone с фенерче. Доста готино, а?

Screen Shot 2015-12-17 at 1.29.23 PMТук пък логото на Apple стои върху малка кутийка с кабелчета, която си има и огледалце. От Apple наистина харесват златния цвят, но едва ли биха одобрили точно този продукт.

Моментът, когато iPhone 7 ще се появи на пазара, все още е далеч, но китайците вече са готови с аксесоарите за него. Както вече ви съобщихме, има вероятност следващият смартфон на Apple да няма жак за слушалки. Ето и решението – Bluetooth слушалка за iPhone 7.

Screen Shot 2015-12-17 at 1.30.20 PMЕто още няколко продукта, които можем да видим във видеото на Дом Еспозито.

"Ало, шефе, търсят те по мобифона."
„Ало, шефе, търсят те по мобифона.“

Този Motorona телефон направо “кърти”. Заслужава си да изгледате видеото, само заради него. Дизайнът на този “топуз” ни пренася някъде към края на 90-те, когато преносимите телефони тежаха повече от днешните лаптопи. Това обаче не е обикновен мобифон – Motorona-та си има операционна система, копие на iOS 6. Дори дисплеят се отключва с прокарване на пръста надясно по него.

Screen Shot 2015-12-17 at 1.33.41 PMТова не е обикновена кола-играчка, а истински телефон с логото на Ферари. Какво ли не измислят китайците…

Screen Shot 2015-12-17 at 1.36.03 PMНакрая, за да не кажете, че в Китай има само фалшиви Apple магазини, ето, че и конкуренцията страда не е застрахована от местните имитации.

funny-name-brand-imitation-13__605
Представяме ви – Michaelsoft Binbows.

Източник: YouTube

MBA vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.