Screen Shot 2015-12-24 at 10.48.48 AM

Вижте някои забавни продукти, които Apple не направи

#Новини
2015. 12. 27.

През годините сме се нагледали на всякакви концепции за възможни и невъзможни Apple продукти. Ето някои от най-интересните.

Вече ви показахме някои забавни китайски фалшификати с марката Apple. Продуктите, които тук ще видите обаче едва ли можем да намерим дори в Китай. Вярно, компилацията е малко старичка, но струва да се види и днес.

iFridge

ifridgeИдеята за хладилник, който прилича на гигантски iPod може би в крайна сметка не е чак толкова лоша. От менютата бихме могли да регулираме температурата, а защо не и да пускаме любимите си песни, докато готвим.

iRacquet

389735_e827_1024x2000Apple вече има някои опити в областта на модата и аксесоарите, но все още компанията не се е опитала да навлезе сериозно на спортното поле. Все пак, тенис ракета във формата на нахапана ябълка едва ли би било най-разумната идея.

iRon

Top-10-Funny-But-Fake-Apple-Products-51Освен играта на думи, в случая една подобна ютия с вграден музикален плеър би могла да направи гладенето не чак толкова досадно. Или по-скоро не.

iWater

Top-10-Funny-But-Fake-Apple-Products-2С минималистичен дизайн на бутилката, изчистена и лесна за изпиване, iWater е предназначена специално за любителите на Apple.

iBrew

ibrewКафе машина от Apple. Едва ли някога ще видим нещо такова.

iArm

WebImage._0001s_0022_PP.3DHeros.iArm.RightFace.HR.Batch1.png_1024x1024Тази поставка за iPad, а и за каквото друго ви попадне, със сигурност няма да се превърне в любимия ви аксесоар.

iEye

Screen Shot 2015-12-24 at 10.40.06 AMiEye имплантира дигитална камера във вашето око, която прави резолюцията на вашия поглед 20 пъти по-голяма от нормалната. Устройството позволява увеличение на обектите с 12 пъти, а визуалните данни се записват на вграден хард диск. Става, ако нямате нищо против да се превърнете в киборг.

Magic Footpad

footpad_page11Нещо като Magic Trackpad, но за крака. Едва ли мултитъч командите биха били толкова лесни и с пръстите на краката, но едва ли ще имаме шанса някога да опитаме.

Добави коментар