imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Вижте някои забавни продукти, които Apple не направи


През годините сме се нагледали на всякакви концепции за възможни и невъзможни Apple продукти. Ето някои от най-интересните.

Вече ви показахме някои забавни китайски фалшификати с марката Apple. Продуктите, които тук ще видите обаче едва ли можем да намерим дори в Китай. Вярно, компилацията е малко старичка, но струва да се види и днес.

iFridge

ifridgeИдеята за хладилник, който прилича на гигантски iPod може би в крайна сметка не е чак толкова лоша. От менютата бихме могли да регулираме температурата, а защо не и да пускаме любимите си песни, докато готвим.

iRacquet

389735_e827_1024x2000Apple вече има някои опити в областта на модата и аксесоарите, но все още компанията не се е опитала да навлезе сериозно на спортното поле. Все пак, тенис ракета във формата на нахапана ябълка едва ли би било най-разумната идея.

iRon

Top-10-Funny-But-Fake-Apple-Products-51Освен играта на думи, в случая една подобна ютия с вграден музикален плеър би могла да направи гладенето не чак толкова досадно. Или по-скоро не.

iWater

Top-10-Funny-But-Fake-Apple-Products-2С минималистичен дизайн на бутилката, изчистена и лесна за изпиване, iWater е предназначена специално за любителите на Apple.

iBrew

ibrewКафе машина от Apple. Едва ли някога ще видим нещо такова.

iArm

WebImage._0001s_0022_PP.3DHeros.iArm.RightFace.HR.Batch1.png_1024x1024Тази поставка за iPad, а и за каквото друго ви попадне, със сигурност няма да се превърне в любимия ви аксесоар.

iEye

Screen Shot 2015-12-24 at 10.40.06 AMiEye имплантира дигитална камера във вашето око, която прави резолюцията на вашия поглед 20 пъти по-голяма от нормалната. Устройството позволява увеличение на обектите с 12 пъти, а визуалните данни се записват на вграден хард диск. Става, ако нямате нищо против да се превърнете в киборг.

Magic Footpad

footpad_page11Нещо като Magic Trackpad, но за крака. Едва ли мултитъч командите биха били толкова лесни и с пръстите на краката, но едва ли ще имаме шанса някога да опитаме.

iPaD June article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.