Screen Shot 2015-08-27 at 11.45.30 AM

Вижте официалния плакат на филма “Стив Джобс”

#Новини
2015. 08. 27.

От Universal пуснаха официалния плакат на филма “Стив Джобс”, който трябва да се завърти по кината в САЩ от 9 октомври. Вижте го тук.

Плакатът е издържан в характерния за Apple минималистичен стил и показва Джобс, който е навел глава в типична поза. С изчистен черен шрифт са написани имената на главните действащи лица във филма, а на белия фон се откроява надписът “Очаквайте скоро”. Постерът изглежда толкова добре, че самият Джобс сигурно би го одобрил.14028-9224-StevejobsposternewfullsizeimageSV8-m

Вече ви показахме трейлърите на филма, които ни дадоха възможност да зърнем Майкъл Фасбендер в ролята на легендарния съосновател на Apple. Освен Фасбендер, във филма участват още Сет Роугън (в ролята на другия съосновател на компанията Стив Возняк), Кейт Уинслет (тя ще бъде Джоана Хофман, бившия маркетингов шеф на Apple), Джеф Даниълс (той влиза в ролята на бившия шеф на Apple Джон Скъли, отговорен за отстраняването на Джобс от компанията). Очакванията към филма са доста високи не само заради страхотния актьорски състав, режисьора Дани Бойл (носител на Оскар за Беднякът милионер, режисьор и на церемонията по откриване на Летните олимпийски игри в Лондон през 2012 година) и сценариста Арън Соркин (Социалната мрежа), но и заради предишните не особено успешни филмови интерпретации, свързани с живота на Стив Джобс.

Въпреки, че в трейлърите Фасбендер няма особена физическа прилика с Джобс, ще очакваме с нетърпение филмът да се завърти и по кината у нас, за да видим дали лентата ще оправдае високите очаквания към нея.

Източник: AppleInsider

Добави коментар