imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Вижте последните новини от App Store


Някои приложения, като Skype и Snapchat, получиха актуализации, свързани с 3D Touch командите за iPhone 6s и iPhone 6s Plus. Nintendo обяви първата си игра за iOS, а Apple отхвърли app, превръщащ iPhone в кантар.

В App Store никога не е скучно. Вероятно и на вашия iPhone уведомленията за ъпдейтите, които още не сте инсталирали, доста са се натрупали. Ето и някои от последните новини от онлайн магазина за iOS приложения.

Nintendo обяви първата си игра за iOS

10.0Nintendo обяви дългоочакваната си първа iOS игра. Вече ви съобщихме за плановете на японската компания да започне да създава игри и за мобилни устройства. Първата от петте запланувани такива обаче е доста изненадваща. Тя носи името Miitomo и ще бъде налична за безплатно сваляне догодина. Играта изглежда доста странно, като има и социален елемент. Играчите ще могат да създават свои аватари, с които да комуникират помежду си, но повече детайли засега не се разкриват.04.0

Snapchat с нов ъпдейт, добавящ още видео функции

Screen Shot 2015-10-29 at 3.40.37 PMПопулярното приложение за размяна на снимки и видеа Snapchat получи нов ъпдейт, който добавя поддръжка за 3D Touch на iPhone 6s и iPhone 6s Plus. Освен настоящите видео филтри, вече ще можете да заснемате клипчета на забавен каданс, както и забързани видеа. Новите функции се използват по подобен начин, както се нанасят филтрите върху снимките – със слайдване с пръст наляво по екрана.

И Skype вече поддържа 3D Touch

14752-10535-skype-3dtouch-lАко инсталирате последната версия на Skype за iOS и вече сте се сдобили с iPhone 6s или iPhone 6s Plus, ще можете да натиснете иконката на приложението и да изкарате списък с бързи действия. Вътре в приложението вече имате възможност да отправите бърз поглед върху снимки, контакти, уеб адреси, локации на картата и др.

Apple отхвърли приложение, превръщащо iPhone в кантар

Apple блокира приложението Gravity, ползващо 3D Touch технологията, за да превърне iPhone във везна за измерване на различни продукти. От Apple не са допуснали това приложение до App Store, тъй като според тях концепцията за превръщането на iPhone в катар е неприемлива. Освен това, слагането на различни предмети върху смартфона може да доведе до повреждането му. Друг потенциален мотив за недопускането на приложението може да бъде възможната му употреба, свързана с наркотиците.

Източник: AppleInsider

iPaD June article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.