iPad-Pro-elso-reklam-cover-746x419

Вижте първата реклама на iPad Pro

#Новини
2015. 11. 15.

Apple пусна първата реклама на своя гигантски таблет, който очакваме от другата седмица и в България. Видеото представя iPad Pro като устройство, предлагащо цяла Вселена от нови възможности.

Рекламата, чиято продължителност е 30 секунди, показва епични визуализации на планети и галактики, които изглеждат по впечатляващ начин на екрана на 12.9-инчовия таблет. Това не е учудващо, тъй като iPad Pro разполага с Retina дисплей с 5.6 милиона пиксела – рекордно много за iOS устройство.

iPad Pro е изключително мощен таблет, който предлага на професионалистите в различните области (дизайнери, проектиранти, специалисти, занимаващи се с видеомонтаж, медицински изследвания и др.) много нови възможности. 12.9-инчовият таблет има характеристики, които го правят по-бърз от не малко персонални компютри (Тим Кук дори сподели в интервю, че iPad Pro може напълно да замени компютъра), а неговите аксесоари добавят още нещо към функционалностите му. Стилусът Apple Pencil и Smart Keyboard клавиатурата са създадени специално за iPad Pro и ще се продават отделно от най-големия таблет в историята на Apple.

Източник: YouTube

Добави коментар