shazam-app-iphone

Вижте с какви нови възможности идва последната актуализация на Shazam за iOS

#Новини
2016. 03. 25.

С излизането на iOS 9.3, Shazam пусна значим ъпдейт на своето iOS приложение. Подобренията в новата версия се изразяват в още по-задълбочена интеграция с Apple Мusic.

Ето какви са новите възможности, които ви дава последната версия на Shazam.

Вече потребителите много по-лесно ще вкарват песните, които Shazam-ват в своята Apple Music library. Досега, Shazam можеше само да намира песни в Apple Music и да отвежда потребителите директно до страницата с песента. С днешната актуализация вече ще можете да добавяте всяка песен от Shazam, към всеки свой съществуващ Apple Music плейлист.

shazam-auto_web-2222

Ще можете да откриете и всички песни, които Shazam-вате, директно в Apple Music приложението – в плейлиста „My Shazam Tracks“. Новата версия на Shazam позволява също така да слушате песните си докрай (а не само тяхна 30-секундна версия, какъвто беше случаят досега), без дори да излизате от приложението. Те ще се стриймват директно от Apple Music.

Можете да свалите безплатното приложение Shazam оттук или, ако вече го имате, влезте в App Store > Updates на вашия iPhone, за да се сдобиете с последната му версия. Ето и как да се възползвате от новите й функции:
1. Актуализирайте версията на мобилната си операционна система до iOS 9.3, в случай, че още не сте го направили.
2. От Shazam > My Shazam > Settings изберете Connect to Apple Music опцията.
3. Shazam-нете някоя песен, която звучи.
4. Натиснете Play бутона и ще можете да чуете цялата песен без да излизате от Shazam или Add to Playlist бутона, за да добавите песента в някой от вашите плейлисти в Apple Music.

Източници: 9to5Mac, Shazam

 

Добави коментар