Screen Shot 2016-08-07 at 7.59.12 AM

Вижте Apple Campus 2 през август

#Новини
2016. 08. 07.

Остават около 4 месеца до приключването на строителните работи по Apple Campus 2, а впечатляващият комплекс започва да придобива все по-завършен вид.

Както обикновено, всеки месец ви представяме видео от обекта, заснето с дрон. Августовските кадри са запечатани в 4К от дрона на Матю Робъртс.

От клипа можем да видим, че основната сграда, наподобяваща летяща чиния, вече изглежда почти готова. Забелязва се напредък и в строителството на някои от допълнителните постройки, като впечатляващият фитнес център с размери от 9300 кв.м., закритите баскетболни и тенис кортове, центърът по сигурността, както и развойните центрове.

Виждаме също, че огромната купчина пръст, която присъства във видеата на Apple Campus 2 от доста време насам, постепенно е започнала да се топи. Започват приготовленията за озеленяването на комплекса, което се очаква да бъде доста впечатляващо. Ще бъдат посадени над 7000 дървета от около 300 различни вида. “Зеленият акцент” е силно застъпен в политиката на Apple, като се очаква комплексът да бъде захранван от изцяло възобновяеми енергийни източници, като соларни панели и био горива. В 75% от времето през годината основната сграда няма да ползва климатична или отоплителна система, а само естествената вентилация, благодарение на начина, по който е проектирана.

apple campus 2Припомняме, че очакванията са Apple Campus 2 да бъде завършен в началото на 2017 година, когато комплексът ще се превърне в новото работно място на около 13 000 служителя на Apple.

Добави коментар