imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Вижте Apple Campus 2 през август


Остават около 4 месеца до приключването на строителните работи по Apple Campus 2, а впечатляващият комплекс започва да придобива все по-завършен вид.

Както обикновено, всеки месец ви представяме видео от обекта, заснето с дрон. Августовските кадри са запечатани в 4К от дрона на Матю Робъртс.

От клипа можем да видим, че основната сграда, наподобяваща летяща чиния, вече изглежда почти готова. Забелязва се напредък и в строителството на някои от допълнителните постройки, като впечатляващият фитнес център с размери от 9300 кв.м., закритите баскетболни и тенис кортове, центърът по сигурността, както и развойните центрове.

Виждаме също, че огромната купчина пръст, която присъства във видеата на Apple Campus 2 от доста време насам, постепенно е започнала да се топи. Започват приготовленията за озеленяването на комплекса, което се очаква да бъде доста впечатляващо. Ще бъдат посадени над 7000 дървета от около 300 различни вида. “Зеленият акцент” е силно застъпен в политиката на Apple, като се очаква комплексът да бъде захранван от изцяло възобновяеми енергийни източници, като соларни панели и био горива. В 75% от времето през годината основната сграда няма да ползва климатична или отоплителна система, а само естествената вентилация, благодарение на начина, по който е проектирана.

apple campus 2Припомняме, че очакванията са Apple Campus 2 да бъде завършен в началото на 2017 година, когато комплексът ще се превърне в новото работно място на около 13 000 служителя на Apple.

iPhone SE buy back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.