imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Вижте Apple Campus 2 през август


Остават около 4 месеца до приключването на строителните работи по Apple Campus 2, а впечатляващият комплекс започва да придобива все по-завършен вид.

Както обикновено, всеки месец ви представяме видео от обекта, заснето с дрон. Августовските кадри са запечатани в 4К от дрона на Матю Робъртс.

От клипа можем да видим, че основната сграда, наподобяваща летяща чиния, вече изглежда почти готова. Забелязва се напредък и в строителството на някои от допълнителните постройки, като впечатляващият фитнес център с размери от 9300 кв.м., закритите баскетболни и тенис кортове, центърът по сигурността, както и развойните центрове.

Виждаме също, че огромната купчина пръст, която присъства във видеата на Apple Campus 2 от доста време насам, постепенно е започнала да се топи. Започват приготовленията за озеленяването на комплекса, което се очаква да бъде доста впечатляващо. Ще бъдат посадени над 7000 дървета от около 300 различни вида. “Зеленият акцент” е силно застъпен в политиката на Apple, като се очаква комплексът да бъде захранван от изцяло възобновяеми енергийни източници, като соларни панели и био горива. В 75% от времето през годината основната сграда няма да ползва климатична или отоплителна система, а само естествената вентилация, благодарение на начина, по който е проектирана.

apple campus 2Припомняме, че очакванията са Apple Campus 2 да бъде завършен в началото на 2017 година, когато комплексът ще се превърне в новото работно място на около 13 000 служителя на Apple.

iPhone 8 RED article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.