taylor-swift-apple-music-iphone-6-beats-21

Време е да решите – заслужава ли си да плащате за Apple Music?

#Новини
2015. 09. 28.

Тази седмица изтича безплатният тримесечен период за ползване на Apple Music за потребителите, които са направили абонамента си за услугата веднага след нейното появяване. И логично идва въпросът – ще ползвате ли Apple Music, дори и ако трябва да плащате 4.99 евро на месец?

Когато услугата Apple Music беше пусната в края на юни, тя дойде със своите предимства като 30-те милиона песни, до които получавате достъп, радио Beats 1 и останалите станции, възможността за офлайн слушане на музика, For You секцията, както и Connect платформата, даваща възможност за връзка между изпълнителите и техните фенове. Услугата за музикален стрийминг обаче имаше и някои недостатъци като не дотам интуитивния интерфейс на приложението, както и объркването между собствената музика и тази в Apple Music.

Apple-Music-3От Apple признаха за някои от недостатъците на услугата и съобщиха, че работят здраво за отстраняването им. Междувременно броят на абонатите се увеличи до над 10 милиона. Сега обаче идва моментът на истината, за да разберем дали Apple Music е успяла да спечели потребителите на своя страна. Ако сте харесали услугата, вашият абонамент автоматично ще бъде подновен. Цената на индивидуалния абонамент е 4.99 евро на месец, а на семейния (който е за до 6 души, ползващи Family Sharing) е 7.99 евро месечно. Цените са съобразени с пазара и тарифите на конкурентните услуги за музикален стрийминг, като Spotify.

В случай, че не смятате да ползвате Apple Music за в бъдеще, трябва да отмените опцията за автоматично подновяване на абонамента ви, за да не бъдете таксувани за услугата. Ето как можете да направите това:

  1. Отворете вашето Music приложение.
  2. Изберете Account > Manage.
  3. Изключете Automatic Renewal опцията.

13425-8148-IMG_0216-lС отказа си от подновяване на абонамента, всички Apple Music песни, които сте свалили за офлайн слушане, ще бъдат премахнати от вашето устройство.

И така – вие какво мислите? Ще останете ли абонати на Apple Music и след края на тримесечния безплатен период?

Добави коментар