imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Всичко, което трябва да знаете за идването на iPhone 6s в България


Както вече знаете, iPhone 6s и iPhone 6s Plus ще могат да бъдат закупени в България от 9 октомври. Тук ще се опитаме да отговорим на някои от най-важните въпроси, свързани с появата на най-новото поколение iPhone-и у нас.

Важно! Информацията в тази статия се отнася само за единствените Apple Premium Reseller магазини в България – iStyle, а не за тези на мобилните оператори и други  партньори на Apple за страната.

Кога и къде ще можем да си купим новия iPhone?

На 9 октомври ще се състои премиерата за България на iPhone 6s и iPhone 6s Plus. Устройствата ще могат да бъдат закупени в магазини iStyle, което е отлична новина за потребителите, които не искат да обвързват своята покупка на нов смартфон с договор с определен мобилен оператор и желаят да закупят отключено устройство.

Точно в колко часа ще започнат продажбите?

В 0:00 часа на 09.10.2015 в магазин iSTYLE на адрес София, бул. Витоша 25, в последствие в първия възможен час от началото на работното време на Мол Сердика, Мол Парадайз и Рингмол София.

В кой магазин iStyle ще бъдат пуснати първо новите iPhone-и?

Продажбите ще започнат в 0:00 часа на 09.10.2015 в магазин iSTYLE на адрес София бул. Витоша 25. През нощта ще имате възможност да сте първите, закупили най-новите устройства на APPLE. В другите магазини на iStyle –  в Парадайз Център, Ринг Мол и Мол Сердика, преговаряме с мениджмънта на мол-овете, за да можем да отворим за клиенти още в 9 часа на 9 октомври! Продажбите ще продължат до изчерпване на количествата.

Следете онлайн магазина ни (www.istyle.bg) и блога iMagazin, за да научите точните часове и в кои от нашите магазини можете да купите на 9 октомври двата нови модела iPhone 6s и iPhone 6s Plus.

Откога ще можете да закупите онлайн iPhone 6s и iPhone 6s Plus?

Още тази вечер след полунощ ще можете да направите своята предварителна поръчка за iPhone 6s или iPhone 6s от онлайн магазина в сайта на iStyle България. Също така може да се отбиете в някой от нашите 4 магазина и да заявите избора си на нашите консултанти, като ние ще се постараем да задоволим всички желания, според първоначалните наличности.

Колко ще струват iPhone 6s и iPhone 6s Plus?

Ще трябва да изчакате още малко, за да получите отговор на този въпрос. Веднага, щом стане активна секцията за iPhone 6s и iPhone 6s Plus на сайта на iStyle България, ще можете да видите официалните цени за нашата страна, определени от Apple.

Ще могат ли да бъдат закупени новите iPhone 6s и iPhone 6s Plus на изплащане?

Разбира се, iStyle България, съвместно с BNP Paribas, предлага промоция, при която, при покупка с кредит от BNP Paribas може да ползвате още 5% отстъпка от цената на продукта (за стоки до 5000 лв.) Можете да пазарувате на изплащане (без допълнителна отстъпка) и от другите ни партньори – UniCredit Bulbank и Тексим Банк.

Ще има ли аксесоари за новите iPhone-и в деня на пускането им?

Естествено. Някои аксесоари за iPhone 6 (като кабели, зарядни, слушалки и hands free устройства) са съвместими и с новите iPhone-и. За останалите, като калъфи и кейсове, ще се погрижим да имате достатъчно разнообразие, за да можете да изберете това, което най-много ви харесва.

Откога ще можем да тестваме новите iPhone-и?

Вратите на магазини iStyle са винаги отворени за тези, които искат да се докоснат до най-новите Apple устройства. След 9 октомври във всички наши магазини ще разполагаме с демонстрационни iPhone 6s и iPhone 6s Plus, които можете сами да вземете в ръце и да изпробвате.

Надяваме се, че сме успели да отговорим на някои от най-важните ви въпроси, свързани с идването на iPhone 6s и iPhone 6s Plus в България. Ще очакваме с нетърпение вашите отзиви за новите iPhone-и!

The Mall Bday articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.