ingyen-gorog-iCloud-cover

Гръцките абонати на iCloud ще ползват услугата гратис за 30 дни

#Новини
2015. 07. 13.

Както знаем, заради ограничените транзакции към чужбина, гърците нямат възможност да подновят своя iCloud абонамент. От Apple обаче проявиха великодушие към южните ни съседи и им отпуснаха един месец гратис.

Несигурната обстановка в Гърция продължава, търпението на кредиторите се изчерпва, а Apple потребителите все още не могат да правят покупки от гръцкия App Store и да се абонират за Apple Music.

Снимка: iPhoneHellas
Снимка: iPhoneHellas

Тези, които имат абонамент за платената версия на iCloud обаче, получиха окуражителна новина от Купертино. По-рано този месец потребителите, плащащи за допълнително пространство в cloud-а, получиха известие, че техният акаунт ще бъде актуализиран, така че да могат да ползват само 5-те GB, които са безплатни за всички потребители.

Изглежда обаче, че от Apple са решили да дадат едно рамо на гърците. Сайтът iPhoneHellas съобщава, че абонатите на платената версия на iCloud няма да бъдат таксувани за услугата в рамките на 30 дни след датата на изтичане на срока на настоящия им абонамент. Ето и съответния имейл:

Уважаеми iCloud потребителю,

За да предотвратим прекъсване на вашата iCloud услуга по време на настоящата финансова криза и да се уверим, че имате достъп до файловете ви, удължихме плана ви с допълнителни 30 дена, без да се налага заплащане.

Няма да се опитваме да ви таксуваме за вашия абонамент до 30 дни след първоначалната дата за подновяване. Ако не сме в състояние да подновим вашия план, може да се наложи да намалите iCloud пространството, което използвате.

Екипът на iCloud

Източник: AppleInsider

Добави коментар