imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Дали от Apple не се издадоха, че планират iPhone 6c?


Снимка на официалната страница на Apple показа iPhone, наподобяващ iPhone 5c, но с Home бутон с Touch ID сензор. Дали от компанията без да искат не ни показаха някой от бъдещите си смартфони?

На уеб страницата на Apple, показваща новия Lightning iPhone док, се появи изображение на iPhone, какъвто все още официално няма на пазара. Смартфонът изглежда на външен вид досущ като добре познатия ни iPhone 5c, има същите размери, но ясно се вижда, че е оборудван с Touch ID сензор.iphones

По-рано през годината се появиха слухове, че Apple ще пусне на пазара нова версия на 4-инчовия iPhone, заедно с iPhone 6s и iPhone 6s Plus, предлагайки по-евтина алтернатива на своите потребители. Достоверността на тези слухове обаче е съмнителна. От друга страна пък, Apple не са актуализирали iPhone 5c от 19 месеца, което е доста време за един смартфон.

Има голяма вероятност каченото на сайта изображение, което вече беше променено, да е просто техническа грешка. Дори и да е така, това е доста изненадващ гаф за компания, която рядко прави изненадващи гафове.

Източник: Cult of Mac

beats promo

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.