imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Дали ще видим нов iPad Mini в скоро време?


Мини таблетът на Apple като че ли остана настрана от разгорещените дискусии покрай появaта на Apple Watch и еуфорията около Apple Music. Но ето, че сега един от най-точните анализатори на бъдещите Apple продукти ни съветва да сме нащрек за iPad Mini иновации.

И преди сме споменавали за точния нюх на Минг Чи Куо от KGI Securities. Все пак той беше човекът, изкарал списък с 11 неща, които бихме могли да видим в iPhone 6s. Куо не се ограничава до iPhone, обаче – напротив, Apple-нюхът му сега е с фокусна точка iPad Mini.

Според изчисленията на анализатора, през последното тримесечие са продадени около 8,8 милиона iPad устройства. По думите му това ще амбицира Apple да увеличи продажбите, изкарвайки нов iPad Mini, който да предизвика потребителския интерес. Потенциалното устройство ще има характерните Apple продуктови характеристики: тънък корпус, олекотено тегло и увеличени параметри. Куо обръща особено внимание на процесора на проектирания от него модел.

„Мини версия на iPad Air” е най-лаконичното му определение за таблета, който по думите му трябва да бъде обявен в близките няколко месеца. Куо прави прогноза и за iPad продажбите, които предстоят през следващото тримесечие: не по-малко от 11 милиона броя.

Сегашният iPad Mini 3 разполага с 7,9-инчов дисплей и A7 процесор с 64-битова архитектура. Устройството може да се похвали и с M7 копроцесор за движение.

Минг Чи Куо далеч не е единствения наблюдател на Apple продуктите, който изразява своите теории и прогнози. Експерти от Wall Street Journal и агенция Bloomberg смятат, че компанията ще пусне най-мащабния си като обем iPad таблет до края на текущата година. Слухът е оформен като появата на „iPad Pro”, който ще е 12 или 13-инчов, значително надминаващ текущите iPad гами. Наред с това, много анализатори слагат и една въпросителна относно очаквания ъпдейт на iPad Air гамата, където също се очаква нововъведение…

Едно е сигурно: клюките около iPad сектора са множество и обхващат различните таблети, предлагани от Apple. Предстои да видим дали някоя от теориите на спекулантите ще се окаже реалност!

Източник: Business Insider; Заглавна снимка: CNet

iPhone SE prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.