imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Две нови реклами на iPhone 6s и iPhone 6s Plus


Apple сподели в своя YouTube канал две нови реклами на iPhone 6s и iPhone 6s Plus. Този път те са фокусирани върху бързината на смартфоните на компанията, както и върху дигиталния асистент Siri.

Първата реклама е с продължителност от 1 минута и е озаглавена “Ridiculously Powerful”. Тя демонстрира удивителната скорост, с която iPhone 6s изпълнява задачи като заснемане на снимки и видео, игра на игри, разплащане с Apple Pay. A9 чипът, вграден в последното поколение смартфони на Apple, прави всекидневните неща, които извършваме със своя iPhone, като работа с имейли, съобщения, карти и др. още по-бързи. Освен за тези рутинни задачи, вашият iPhone може да ви бъде полезен и за много други неща, като пазаруване, усъвършенстване в тренировките, заснемане на професионални видеа и др.

Втората реклама се казва “Hey, Siri” и отново показва възможностите за гласово активиране на дигиталния асистент Siri на iPhone 6s и iPhone 6s Plus, без да е необходимо смартфонът да е свързан към захранване. Вече ви показахме и други реклами на iPhone 6s, които демонстрират тази функционалност на Siri – две от тях с участието на Джейми Фокс, познат ни от филми като Рей, Маями Вайс и др., и една с комика Бил Хейдър. Наскоро ви показахме и коледната реклама на Apple, която тази година е с участието на Стиви Уондър и Андра Дей.

Новите реклами на iPhone 6s и iPhone 6s Plus завършват с мотото “Единственото нещо, което се промени, е всичко”, което е намек, че въпреки идентичния външен вид на iPhone 6 и iPhone 6s, новите модели предлагат далеч повече функционалности.

Източник: MacRumors

iPhone SE prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.