imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Една интересна концепция за iPhone 8


iPhone 7 беше представен преди по-малко от месец, а в интернет вече започнаха предположенията как би изглеждал iPhone-ът, който ще се появи на пазара в края на следващата година.

2017 година е ключова за смартфона на Apple, тъй като тогава се навършват 10 години от излизането на първия iPhone, който тотално разтърси технологичния свят. Сега очакванията към юбилейния iPhone ще бъдат много високи, а концепциите на различните дизайнери за устройството вече започват постепенно да изникват в интернет. Тук ви представяме една от тях.

Screen Shot 2016-10-06 at 16.37.20Визията на Veniamin Geskin за юбилейния iPhone показва едно устройство с извит екран и липсващ Home бутон. В настоящето 7-мо поколение iPhone Home бутонът претърпя сериозни промени, а според тази концепция в новото устройство той ще бъде тотално елиминиран.

Screen Shot 2016-10-06 at 16.39.30Интересен изглежда и предложеният от дизайнера Jet White цвят, който е бяла версия на придобилия голяма популярност цвят черен лак, дебютирал при iPhone 7.

Ctc4JMtVYAAzfX0Концепцията отива дори по-далеч, представяйки керамичен вариант на “iPhone 8”, наподобяващ този на Apple Watch Series 2.

Csg_N35WAAA-vReДруги характерни белези на концептуалното устройство са малко по-големият размер на екрана (5 инча) в сравнение с този на iPhone 6 и iPhone 7 (4.7 инча), както и наличието на рамка със значително по-малък размер от тази при настоящия флагшип смартфон на Apple.

Screen Shot 2016-10-06 at 16.37.31Screen Shot 2016-10-06 at 16.37.42През 2017 г. предстои да видим с какво ще ни изненадат от Apple по случай 10-ия юбилей на iPhone (сред предположенията за устройството са, че то ще е изцяло стъклено и ще разполага с AMOLED дисплей, както и с функция за разпознаване на ириса), а дотогава можем да се наслаждаваме на отличните качества на настоящия iPhone 7, в които сами се убедихме.

Източник: AppAdvice

Beats Voucher articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.