iPhone 6s нови реклами.

Ето ги и двете нови реклами на iPhone 6s и iPhone 6s Plus

#Новини
2016. 02. 18.

Apple са известни с качествените си реклами, но забавния тон на iPhone 6s и iPhone 6s Plus рекламите се превърна в нещо още по-любимо за феновете на компанията. Игривостта им съответства на гъвкавите, вълнуващи функционалности, които последната серия iPhone ни предлага. От Купертино продължават в същия дух, представяйки ни две нови реклами на iPhone 6s и по-големия му „колега“ – 6s Plus.

В първата, Apple са решили да наблегнат на 3D Touch технологията на iPhone 6s. Видеото е озаглавено „Less Time”, за да изтъкне колко по-бързо може да извършваме всякакви команди с удобната функция. Четене на уебсайт, гледане на видео, пазаруване… „Всичко е по-бързо с 3D Touch на iPhone 6s” е заключението, до което озвучителят достига. Ето го и самото видео:

Втората реклама се фокусира върху Live Photos, която изцяло променя как снимаме света около нас. Неслучайно фотографът Остин Ман сподели мнението, че Live Photos спомага за „създаването на по-дълбока и лична връзка между обекта и публиката“. Видеото се фокусира точно върху това с шеговит привкус – „Live Photos ви телепортира през времето и пространството… Шегувам се. Пътуването във времето е опасна работа“.

Новите реклами на iPhone 6s и iPhone 6s Plus са цветни, забавни и лежерни. Същевременно, те дават ясна представа за това колко важни са както 3D Touch, така и Live Photos. В началото на месеца стана ясно, че iPhone 6s се е сдобил и със своя лична Shot on iPhone кампания. Няма как да не признаем – продължението на традицията е впечатляващо.

Добави коментар