imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Ето го новото iPad mini 4


Докато новите iPhone-и, Apple TV и iPad Pro привлякоха вниманието на всички по време на презентацията на Apple в сряда и в дните след нея, то новото iPad mini се появи тихомълком, без много фанфари.

Тъй като от Apple не отделиха особено внимание на този продукт, ние ще ви го покажем. Както предположихме по-рано, iPad mini 4 наистина ще прилича на умалена версия на iPad Air 2. Дори само този факт ни кара да сме развълнувани от появата на новия малък таблет на Apple.

iPad-mini-4-cover2-746x4197.9-инчовият iPad ще бъде оборудван с A8 чип и M8 копроцесор за движението. На практика това означава, че по изчисленията на Apple, новото iPad mini ще бъде с 30% по-бърз процесор (стартирането на приложенията, игрите и мултитъч жестовете ще бъдат по-бързи и таблетът ще отговаря по-добре на вашите команди). iPad mini 4 ще има и 60% по-бърза графика в сравнение с предишното поколение на малкия таблет на компанията.

iPad-mini-4-2Освен това, iPad mini 4 е също толкова тънък, колкото и iPad Air 2 – 6.1 мм, което е с 18% по-малко от неговия предшественик. 8-мегапикселовата iSight камера и подобрената FaceTime камера, която ще прави по-добри снимки в условия на слаба светлина, допълват параметрите на ъпгрейднатия малък iPad.

iPad-mini-4-3Предстои да разберем дали новото iPad mini ще накара потребителите да сменят своя стар таблет с него и дали то ще спомогне за засилване на популярността на малките таблети, която доста пострада след излизането на iPhone 6 Plus.

Services articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.