imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Ето и късметлията, който спечели от томболата за рождения ден на iMagazin.bg


По случай една година от създаването на iMagazin.bg обещахме, че на 15 март ще направим томбола и ще наградим един от вас. С огромен интерес прочетохме вашите мейли, изпратени на imagazin@istyle.bg. Благодарим ви за препоръките и изразеното отношение – обратната връзка е много ценна за нас.

Изпратихте ни цели 260 мейла с мнения за блога, които ни ориентираха за очакванията ви към неговото съдържание и предпочитанията ви. Ще се постараем да ви представяме повече ревюта на нови продукти и повече съвети как най-пълноценно да използвате своите Apple продукти!

Също така, ще продължим да ви информираме за новостите от света на Apple, както и ще ви помогнем да изберете подходящия за вас Mac компютър, iPad, iPhone или аксесоар от магазини iStyle. Благодарим ви за доверието, което ни гласувахте, като станахте част от читателската общност на iMagazin.bg

Късметлията, изтеглен в томбола от 260 мейла, е Simona Gadeva. Тя ще получи прекрасната награда – новото Apple TV. Честито!

Apple TV от iMagazin.bg

Очакваме Simona Gadeva да ни пише на imagazin@istyle.bg или да остави лично съобщение на Facebook страницата ни, за да се уговорим как да получи наградата си.

А вашите интересни коментари ще се радваме да прочетем в iMagazin, където винаги можете да намерите интересното и полезното от света на Apple. Продължавайте да ни следите и да споделяте мнението си – вие може да сте следващият приятно изненадан читател.

iPhone SE prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.