iMagazin_Birthday_2016_post_01

Ето и късметлията, който спечели от томболата за рождения ден на iMagazin.bg

#Новини
2016. 03. 15.

По случай една година от създаването на iMagazin.bg обещахме, че на 15 март ще направим томбола и ще наградим един от вас. С огромен интерес прочетохме вашите мейли, изпратени на imagazin@istyle.bg. Благодарим ви за препоръките и изразеното отношение – обратната връзка е много ценна за нас.

Изпратихте ни цели 260 мейла с мнения за блога, които ни ориентираха за очакванията ви към неговото съдържание и предпочитанията ви. Ще се постараем да ви представяме повече ревюта на нови продукти и повече съвети как най-пълноценно да използвате своите Apple продукти!

Също така, ще продължим да ви информираме за новостите от света на Apple, както и ще ви помогнем да изберете подходящия за вас Mac компютър, iPad, iPhone или аксесоар от магазини iStyle. Благодарим ви за доверието, което ни гласувахте, като станахте част от читателската общност на iMagazin.bg

Късметлията, изтеглен в томбола от 260 мейла, е Simona Gadeva. Тя ще получи прекрасната награда – новото Apple TV. Честито!

Apple TV от iMagazin.bg

Очакваме Simona Gadeva да ни пише на imagazin@istyle.bg или да остави лично съобщение на Facebook страницата ни, за да се уговорим как да получи наградата си.

А вашите интересни коментари ще се радваме да прочетем в iMagazin, където винаги можете да намерите интересното и полезното от света на Apple. Продължавайте да ни следите и да споделяте мнението си – вие може да сте следващият приятно изненадан читател.

Добави коментар