imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Ето как изглеждат продуктите на Apple в 24-каратово злато


Едно е да имаш Apple устройство, друго е то да бъде обгърнато в истинско злато. Това е замисъла зад Goldgenie, луксозна компания с офиси в Лондон и Дубай. Пред техния подход към Apple бледнее дори 18-каратовия Apple Watch, посветен на Владимир Путин, за който писахме преди. Изискано или ненужно изхвърляне? Вие ще решите.

Ясно е, че с идването на iPhone 6s и 6s Plus се отвори нова цветова възможност за феновете на Apple – деликатното розово-златно. Goldgenie решава да влее не друго, а 24-каратово злато в света на Apple. И то не само при мобилните, по-компактни устройства на компанията от Купертино – тузарският бранд може да направи същото и дори за вашия iMac.

Apple златен iMac

Цената на 27-инчовия iMac възлиза на „скромните“ 14,000 долара и нагоре. Goldgenie в момента изпълнява поръчка от китайска компания за 50 бройки от лъскавото „издание“ на продукта.

Интересното е, че същата цена важи и за iPhone, въпреки огромната разлика в повърхността на устройството. Diamond Rockstar iPhone моделът не е просто позлатен, а инкрустриран с диаманти.

iPhone 6s златен

Ако пък желаещите намират цената за малко по-висока от вкуса им, Goldgenie може да позлати смартфона. Услугата тръгва от скромните 1290 долара нагоре. Друг вариант включва iPhone 6s, облицован с…крокодилска кожа.

Apple iPhone 6s с крокодилска кожа.

Бутиковата компания решава да надгради и постижението на лимитирания Apple Watch Edition, който струва около 10,000 долара. Тук Goldgenie ще ви предложи по-бюджетен вариант с позлатена неръждаема стомана и каишка, обсипана с кристали Сваровски – само за малко над 3,400 долара.

Apple Watch златен

Интересното е, че Goldgenie не се ограничава само и единствено до Apple продукти. В луксозното им портфолио влизат всякакви услуги за позлатяване, от колела до стикове за голф. Сред клиентите им може да видим имена като Дейвид и Виктория Бекъм, Крис Браун, Кейт Мос…С други думи, Goldgenie не могат да се оплачат от липса на поръчки.

Източник: Cult of Mac. Снимки: Goldgenie.

beats promo

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.