imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Ето как може да изглежда розовият iPhone 6s


Според слуховете, от Apple планират да пуснат на пазара iPhone 6s, който да има версия в розово-златен цвят. Така цветовата гама на iPhone ще се увеличи с още един нюанс, редом до настоящите версии в бяло, астро сиво и златно.

Горната снимка беше публикувана в китайския сайт Weibo и показва изображение на задния капак на iPhone, но в розово. Въпросната част е представена като компонент от следващото поколение iPhone, но дизайнът й е идентичен с този на настоящия модел. Това навежда колегите от AppleInsider на мисълта, че изображението е фалшиво.

Все пак, още през май, анализаторът с най-голяма успеваемост в прогнозите си за бъдещите Apple продукти, Минг Чи Куо от KGI Securities, съобщи, че се подготвя версия на iPhone в розово злато. Освен това, се очаква новият смартфон да поддържа Force Touch, да има 2 GB RAM и подобрена 12-мегапикселова камера.

2013-iphone5s-gold
iPhone 5s gold; снимка: Apple

Първият Apple продукт, който има своя версия в “златен” цвят беше iPhone 5s от 2013 година. Оттогава насам тази разцветка се радва на голяма популярност, особено при iPhone 6. Новият 12-инчов MacBook също получи свои вариант в този цвят. При Apple Watch положението е малко по-различно, защото неговата “златна” версия е направена от истинско 18-каратово злато и цената й започва от $10 000.

Очакванията, че, както обикновено, “s” версията на iPhone ще има почти същия дизайн като предния модел, се потвърждават от изображенията на компоненти, продължаващи да “изтичат” от Далечния Изток. Още повече, според някои слухове, производството на следващото поколение iPhone вече е започнало.

Макар и вероятно фалшиво, това изображение ни дава един поглед как може да изглежда розово-златният iPhone 6s. Дали този цвят ще постигне същия успех като златния, предстои да разберем.

Източник: AppleInsider

iPhone XR цена article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.