Force-Touch-780x377

Ето как може да работи Force Touch за iPhone 6s

#Новини
2015. 08. 06.

Ново видео ни показва как Force Touch технологията би могла да работи със следващата генерация iPhone 6s, който очакваме да се появи на пазара през есента.

В предишна статия ви разяснихме какво представлява Force Touch и изказахме предположения по какъв начин може тази технология да бъде интегрирана в следващото поколение iPhone. По всичко изглежда, че iPhone 6s ще има Force Touch – още през май водещите Apple анализатори прогнозираха, че познатата ни от новия MacBook и Apple Watch технология ще направи скока и към iPhone.

Концептуалното видео, създадено и разпространено от Cult of Mac, показва как Force Touch може да разпознае силата на натиска, с която докосвате вашия iPhone. По този начин с леко докосване на бутоните в Control Center можете да пуснете Wi-fi или Airplane режима, а при по-силен натиск – да отидете директно в Settings менюто.

Със сигурност Force Touch технологията ще добави много допълнителни елементи, с които ще получим още повече контрол върху нашия iPhone. Ще имат ли, обаче, трудности потребителите да се адаптират към тази изцяло нова и революционна технология, предстои да разберем.

Източник: Cult of Mac

Добави коментар