imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Ето официалните цени на iPhone 6s за България


Много от вас със сигурност са били любопитни колко ще струват iPhone 6s и iPhone 6s Plus в България. Краят на чакането настъпи, а тук можете да разберете официалните цени за българския пазар, определени от Apple.

С даването на старта на предварителните поръчки за новите iPhone-и от онлайн магазина на iStyle България, вече можете да видите колко ще ви струва да се сдобиете с последния модел смартфон на Apple.

Ето ги и цените с ДДС:

iPhone 6s

Screen Shot 2015-10-01 at 11.14.56 PM

iPhone 6s Plus

Screen Shot 2015-10-01 at 11.16.23 PM

Как можем да се сдобием с iPhone 6s или iPhone 6s Plus?

Още от този момент можете да поръчате своя отключен към всички мобилни оператори iPhone 6s или iPhone 6s Plus онлайн от сайта на iStyle България, да направите своята предварителна заявка в някой от нашите четири магазина или да изчакате до 9 октомври, когато ще имаме на склад новите iPhone-и.

Какво трябва да знаем за онлайн записването, което започва в този момент?

iPhone 6s и iPhone 6s Plus се предлагат в четири цвята: сребърен, астро сив, розово златен и златен и в конфигурации с капацитет от 16 GB, 64 GB и 128 GB. Можете да направите своята предварителна поръчка за желаната от вас конфигурация в нашия онлайн магазин. В случай, че сте направили поръчката си коректно и заявеният модел iPhone 6s или iPhone 6s Plus е наличен, той ще ви бъде доставен от 9 октомври. Нашият онлайн магазин предлага опции за плащане с наложен платеж и с банков превод, както и възможност за пазаруване на изплащане.

iPhone 8 RED article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.