imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Ето с какъв капацитет ще бъдат различните версии на iPhone 7


Наскоро ви съобщихме, че Apple е на път да остави в миналото противоречивата 16 GB опция, когато на бял свят се появи следващият модел iPhone. Сега се появиха слухове какви ще бъдат опциите за съхранение, между които ще можем да избираме в iPhone 7.

Последните информации произтичат от анализаторите от TrendForce, които твърдят, че iPhone 7 и iPhone 7 Plus може би ще бъдат налични в конфигурации с 32 GB, 128 GB и 256 GB място за съхранение. Това означава, че 64 GB-овата версия, която се радва на доста добра популярност при iPhone 6 и iPhone 6s, ще бъде заменена със 128 GB опция, а максималният капацитет за съхранение на новия iPhone ще достигне до 256 GB (до момента единственото iOS устройство с толкова много пространство е 9.7 инчовият iPad Pro). От TrendForce допълват, че решението за отпадането на 64 GB-овия модел все още не е окончателно.

iPhone-6s-megerkezett-cover-746x419По-рано през годината, китайският сайт MyDrivers спомена, че 256 GB-овата версия ще бъде ексклузивно за iPhone 7 Plus, а устройството ще включва и с 12.7% по-голяма батерия – 3100 mAh. Ние пък ви показахме новия миниатюрен 256 GB чип на SanDisk за смартфони. Все пак, най-сигурно ще бъде да изчакаме до септември, когато се очаква Apple да представи iPhone 7.

Ние със сигурност бихме приветствали моделите с повече пространство за съхранение, като се надяваме, че това няма да се отрази особено на цената на устройствата, тъй като, както отбелязват от Apple Insider, от средата на 2015 г. се наблюдава рязък спад в цената на NAND флаш паметта.

iphone7-sound2Ще продължаваме да ви информираме за слуховете около бъдещия iPhone 7. За момента основните неща, които знаем за устройството са, че най-вероятно то няма да разполага със стандартен 3.5 мм аудио жак за слушалки, възможно е да има Smart Connector,  двойна камера и четири вградени тонколони. Почти сигурно е, че iPhone 7 няма да се различава по размери от настоящия флагшип модел – iPhone 6s, като има слухове, че смартфонът може да бъде водоустойчив.

Всички наши публикации, свързани с бъдещия iPhone 7 можете да видите тук.

iPhone 8 prom article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.