trouble2

Жена потопи във ваната цялата Apple колекция на неверния си мъж

#Новини
2015. 04. 24.

Ревнива японка реши да накаже подобаващо неверния си съпруг, потапяйки във ваната впечатляващата му колекция от Apple устройства и изпращайки му снимки от мястото на събитието.

Рогоноската, очевидно накърнена от поведението на възлюбения си, решила да удари там, където най-много боли – неговата Apple колекция. Прелюбодеецът на свой ред, търсейки съчувствие, постна снимките в Twitter, където те набраха изключителна популярност с близо 20 000 споделяния. На снимката, във ваната можем да различим iMac, iPad, два MacBook-a и два iPhone-a. Дамата отделила специално внимание на iMac-a, потапяйки го самостоятелно, за да се увери, че водата е проникнала във всички вътрешни компоненти на компютъра. От Daily Mail коментират, че дори да бъде приложен популярният метод за съхнене на мокра техника в суров ориз за 48 часа, едва ли дори целият ориз в Япония ще стигне за изсушаване на устройствата на @foolishnessfly2.

Поуката за Apple феновете: Не изневерявайте на половинката си – поне докато от Купертино не направят устройствата си водонепромокаеми.

Източник: Daily Mail

Добави коментар