imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

iPad Pro се сдобива с по-малък вариант.

Забравете за iPad Air 3. Задава се 9.7-инчов iPad Pro!


Наскоро писахме, че iPad новостите през март ще са свързани с появата на iPad Air 3. Все пак беше логично – един 9.7-инчов таблет се вписва точно в параметрите, които свързваме с iPad Air сериите. Е, може да се окаже, че ще видим един по-малък представител на iPad Pro фамилията , вместо това.

Няма как слуховете в края на февруари да не зачестяват, предвид очакваното представяне на нововъведения от страна на Apple на 15 март. Един от тях гласи, че новият 9.7-инчов iPad изненадващо ще бъде прикачен към… iPad Pro.

Ходът е подобен на диференциацията при MacBook Pro, който идва в размери от 13 инча и 15 инча. „Традиционният“ iPad Pro, който разтърси нишата на големите таблети и породи дискусии дали не е по-добър от лаптоп, е с впечатляващите 12.9 инча.

iPad Pro и новият 9.7-инчов модел

С приобщаването си към iPad Pro линията, очакваният таблет ще наследи и мощните функционалности на по-големия си брат. Сред тях може да отбележим мощния A9X процесор, както и увеличената RAM памет на iPad Pro. Няма как да се подмине и интелигентната технология на дисплея на “джъмбо“ таблета, като тук се включва и поддръжката на Apple Pencil.

Хитовата Smart Keyboard също ще бъде интегрирана за по-малкия модел, който очакваме през март. Това важи и за вградените колонки, които озвучават iPad Pro с качество, надхвърлящо възможностите на други таблети. Единствената разлика ще е чисто ценова – 9.7-инчовият iPad Pro се очаква да е на сравними с останалите таблети от този клас цени.

iPad Pro

Купертино са известни със своите продуктови напасвания спрямо текущите пазарни тенденции. Анонимният източник, изтъкнал тази iPad промяна, допълва, че може да очакваме и рокада в таблетите на Apple. При пускането на подобен по-малък iPad Pro, най-вероятно продукти като iPad mini 2 и първото поколение iPad Air ще бъдат спрени от производство.

Но нека не забравяме, че ни предстоят и интересни моменти с очаквания iPhone 5se, също през пролетта… Несъмнено, март месец ще е много, много вълнуващ за всеки Apple фен.

Източник: 9to5 Mac.

Vitosha birthday articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.