iphone_cm_head

Забавни задкулисни кадри от последната реклама на iPhone 6s

#Новини
2016. 04. 08.

Всички харесахме последния рекламен видео клип на iPhone 6s с любезното съдействие на Бисквитеното чудовище от „Улица Сезам“. Днес имаме възможност да отправим поглед и към едно ново видео, което ще ни покаже и някои забавни задкулисни кадри от заснемането на оригиналната реклама.

В оригиналното видео, за което споменахме в предишната ни статия по темата, Бисквитеното чудовище използва Siri, за да настрои таймер, който да отброи оставащото време, докато вкусните му бисквитки бъдат изпечени. За да мине по-бързо и приятно времето, Бисквитеното чудовище отново отправя гласова команда до Siri, като този път иска да чуе любимата си песен.

Вижте оригиналната видео реклама тук:

Задкулисното видео, с което искаме да ви запознаем днес, предлага много повече и със сигурност ще ви развесели. В него ще видите отпаднали от оригиналното видео гафове и какво се случва, след като вкусните бисквитки са изпечени.

Вижте задкулисното видео тук:

Както сами виждате, в задкулисното видео обработването е сведено до минимум и не е използвано допълнително анимиране, което го прави спонтанно и много по-забавно в сравнение с оригиналното.

От снимачната площадка споделят, че Бисквитеното чудовище е много чаровно, но дори самите те, чак сега забелязват, че очите му са направени от топчета за пинг-понг със закрепени малки шайби. “Логично е, разбира се, но никога не сме обръщали внимание на този малък детайл, вероятно понеже снимките на Улица Сезам не бяха от толкова близко разстояние”.

Забавното видео е заснето от Pixar студио, което е създадено от съоснователя на Apple, Стив Джобс, и стои зад емблематични анимации като “Играта на играчките”, “Търсенето на Немо”, “Рататуй”, “Колите” и др.

Finding-nemo-bruce-anchor-chumПрез последните месеци, Apple пусна серия от забавни рекламни видеа, в които главно действащо лице е Siri. Клиповете с участието на носителя на Оскар – Джейми Фокс можете да видите тук, а видеото с “нагъващия” гигантски сандвич Дейвид Хейдър – тук.

Източник: Cultofmac

Добави коментар