imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Идва нов MacBook Pro с OLED тъч панел и 4 USB-C порта?


В интернет пространството изтекоха снимки, свързани с предполагаемия бъдещ MacBook Pro. Вижте подробностите тук.

Изображенията бяха споделени от Cult of Mac, като изданието твърди, че са получени от анонимен източник, работещ за производствените партньори на Apple в Китай. По-интересното е какво точно виждаме от снимките.

1-1На изображенията е показан корпуса на компютър, който прилича на 13 инчов MacBook Pro. Тракпадът и клавишите все още не са поставени, но това, което се набива на очи, е липсата на най-горния ред function клавиши. Според слуховете, на тяхно място ще се появи новият OLED тъч панел.

comparisonПо отношение на размера, компютърът на снимките изглежда малко по-тънък от настоящите MacBook Pro машини. Виждат се и 4 USB-C порта – по два от всяка страна на компютъра, както и жак за слушалки. От двете страни на клавиатурата забелязваме фино изработените решетки на говорителите.

Очаква се новите 13 и 15 инчови MacBook Pro модели да бъдат по-тънки и леки от настоящето поколение и да включват споменатия вече OLED тъч панел, заменящ function клавишите. Освен това, твърде вероятно е за пръв път да видим и на Mac наличието на Touch ID бутон, вграден в OLED тъч панела. За сметка на това обаче не виждаме любимия ни MagSafe порт за зареждане, нито слот за карта, както и традиционени USB порт или HDMI порт.

left_and_rightСпоред добре познатия ни анализатор Минг Чи Куо от KGI Securities новото поколение MacBook Pro ще представлява “най-значимoто подобрение, което Apple някога са предприемали”.

Много от нас се надяваме да видим тези вълнуващи машини още на WWDC този месец, но според последните информации ще трябва да почакаме до есента, за да се запознаем с новото поколение MacBook Pro. Ние, разбира се, ще ви държим в течение и ще отразим всички по-важни детайли около появата на машините.

Източник: Cult of Mac, Macrumors, главна снимка: The Verge

iPaD June article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.