imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Излезе официалният трейлър на филма “Стив Джобс”


През май месец Universal Studios пуснаха първия трейлър на новия биографичен филм за Стив Джобс, който трябва да тръгне по кината от октомври. Сега вече от компанията показаха официалния трейлър за продукцията.

Новото видео е най-дългото досега, което показва откъси от режисираната от Дани Бойл лента. Отново можем да видим Майкъл Фасбендер, изпълняващ главната роля на харизматичния съосновател на Apple. Джеф Даниълс ще играе ролята на “лошия” – Джон Скъли, отговорен за уволнението на Джобс от Apple през 1985. Вижда се и Кейт Уинслет в ролята Джоана Хофман (бивш маркетингов шеф в Apple).

Филмът ще ни пренесе зад кулисите на представянията на три емблематични продукта, включително и това на iMac през 1998 година. Продуцентите от Universal Studios твърдят, че филмът за Стив Джобс ще хвърли светлина върху нещата от кухнята на технологичната революция, обрисувайки портрета на човека, стоящ винаги в центъра на събитията. От трейлъра можем да видим, че във филма ще бъдат преплетени сюжети както от професионалния, така и от личния живот на Стив Джобс.

Вече ви разказахме за дългия и труден път, който лентата трябваше да извърви преди да се появи на бял свят. Оставаме малко скептични към възможностите на Майкъл Фасбендер (Прометей, Х-Мен, 12 години в робство) да пресъздаде в пълнота образа на Стив Джобс. Имената на режисьора Дани Бойл и сценариста Арън Соркин (и двамата носители на Оскар), стоящи зад филма, обаче вдъхват оптимизъм за качеството на лентата.

Дали филмът ще оправдае високите очаквания на публиката или ще последва нерадостната съдба на първия филм за съоснователя на Apple – този от 2013 година с Аштън Кътчър в главната роля, предстои да разберем. Премиерата на “Стив Джобс” по кината в САЩ е насрочена за 9 октомври. В България филмът би трябвало да се появи малко след това.

Източник: MacRumors

Beoplay Voucher articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.