iOS-9-0-1-cover-746x419

Излезе iOS 9.0.1

#Новини
2015. 09. 24.

Само седмица след излизането на iOS 9, от Apple пуснаха ъпдейт на мобилната си операционна система. Вижте подробностите тук.

Вече можете да си свалите iOS 9.0.1 през iTunes или от Software Update секцията на Settings приложението на вашия iPhone. Този ъпдейт е насочен към справянето с някои малки проблеми и бъгове на новата мобилна операционна система на Apple. Ето кои точно:

  • Проблем, при който потребителите не могат да завършат своята настройка при ъпдейтването
  • Проблем, при който алармите и таймерите понякога не се възпроизвеждат
  • Проблем, при който, ако направите пауза на дадено видео в Safari или Photos, показаният кадър може да се вижда изкривен
  • Проблем, при който някои потребители с определени мрежови настройки могат да нямат клетъчна мрежа.

По-рано от Apple съобщиха, че iOS 9 е софуерът с най-бърз темп на инсталиране от потребителите, който компанията някога е пускала. Повече от половината iOS устройства бяха минали на 9-ката още през уикенда (само няколко дни след излизането на iOS 9). Ако все още не сте го направили, тук можете да видите какво предлага новата мобилна операционна система.

Докато iOS 9.0.1 е сравнително малък ъпдейт, очакванията са, че iOS 9.1, чиято втора бета версия за разработчици беше пусната в сряда, ще донесе на нашите iPhone-и, iPad-и и iPod touch-ове повече нововъведения и поправки на бъгове.

Източник: AppleInsider

Добави коментар