imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Излезе iOS 9.3.4


Моментът, в който ще видим дългоочакваната iOS 10 все повече наближава, но ъпдейтите на настоящата iOS 9 продължават да се появяват.

Донякъде изненадващо, новата актуализация идва само две седмици след пускането на iOS 9.3.3 и по-малко от два месеца преди излизането на iOS 10, която в момента е в процес на бета тестове. Както можем да предположим, iOS 9.3.4 не предлага съществени промени в сравнение с предишната версия на мобилната операционна система на Apple. Въпреки това, описанието на ъпдейта гласи: “iOS 9.3.4 осигурява важна актуализация в сигурността на вашия iPhone или iPad и се препоръчва за всички потребители”.

Както обикновено, ъпдейтът е наличен за инсталиране от Settings > General > Software Update на вашето iOS устройство или през iTunes на вашия компютър. Актуализацията е безплатна и е налична за всички iPhone-и от iPhone 4s насам (включително), за всички модели iPad, без първия iPad от 2010 година, както и за iPod touch пето и шесто поколение.

Services articles

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.