imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Излязоха iOS 9.3.3 и OS X 10.11.6


Докато сме в очакване на появата на новите операционни системи на Apple, компанията пусна малки ъпдейти на настоящите версии на iOS, OS X, tvOS и watchOS. Научете повече тук.

Може би най-интересното събитие за Apple феновете през 2016 г. ще се състои през септември, когато се очаква да бъде представено новото поколение iPhone-и. То ще бъде оборудвано стандартно с новата мобилна операционна система iOS 10. Изглежда от Apple обаче не си губят времето в очакване на голямата премиера. В качеството си на малък ъпдейт, iOS 9.3.3 включва поправка на бъгове и подобрения в сигурността и работата на вашето устройство. Можете да свалите iOS 9.3.3 както от Settings > General > Software Update на вашия iPhone, iPad или iPod touch, така и през iTunes на вашия компютър. Актуализацията е налична за iPhone 4s и по-нов, всички модели iPad mini и iPad Air, iPad 2 и по-нов, iPad Pro, както и за 5-то и 6-то поколение iPod touch.

Screen Shot 2016-07-19 at 12.49.39 PMПаралелно с iOS 9.3.3 от Apple обявиха и OS X 10.11.6. За да актуализирате версията на операционната система на вашия Mac, отворете Mac App Store и изберете Updates. OS X El Capitan 10.11.6 също включва малки подобрения в стабилността, сигурността и съвместимостта на вашия Mac. Ъпдейтът се препоръчва за всички потребители.

От Apple не пропуснаха да извадят нови версии и на останалите си операционни системи – тези за Apple Watch и Apple TV. Те отново не включват особено съществени видими промени, но са препоръчителни за потребителите.

iPhone SE buy back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.