ios-9-3-3

Излязоха iOS 9.3.3 и OS X 10.11.6

#Новини
2016. 07. 19.

Докато сме в очакване на появата на новите операционни системи на Apple, компанията пусна малки ъпдейти на настоящите версии на iOS, OS X, tvOS и watchOS. Научете повече тук.

Може би най-интересното събитие за Apple феновете през 2016 г. ще се състои през септември, когато се очаква да бъде представено новото поколение iPhone-и. То ще бъде оборудвано стандартно с новата мобилна операционна система iOS 10. Изглежда от Apple обаче не си губят времето в очакване на голямата премиера. В качеството си на малък ъпдейт, iOS 9.3.3 включва поправка на бъгове и подобрения в сигурността и работата на вашето устройство. Можете да свалите iOS 9.3.3 както от Settings > General > Software Update на вашия iPhone, iPad или iPod touch, така и през iTunes на вашия компютър. Актуализацията е налична за iPhone 4s и по-нов, всички модели iPad mini и iPad Air, iPad 2 и по-нов, iPad Pro, както и за 5-то и 6-то поколение iPod touch.

Screen Shot 2016-07-19 at 12.49.39 PMПаралелно с iOS 9.3.3 от Apple обявиха и OS X 10.11.6. За да актуализирате версията на операционната система на вашия Mac, отворете Mac App Store и изберете Updates. OS X El Capitan 10.11.6 също включва малки подобрения в стабилността, сигурността и съвместимостта на вашия Mac. Ъпдейтът се препоръчва за всички потребители.

От Apple не пропуснаха да извадят нови версии и на останалите си операционни системи – тези за Apple Watch и Apple TV. Те отново не включват особено съществени видими промени, но са препоръчителни за потребителите.

Добави коментар