imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Изтекли снимки на шаси за iPhone 7

Изтекли снимки на шаси за iPhone 7 разкриват любопитни промени


През последните седмици повечето слухове се въртят около съвсем скорошното пролетно събитие на Apple. Под прицел е 4-инчовият iPhone 5se, който очакваме да видим в пълния му блясък. Но нека не забравяме, че по-късно тази година ни очаква и евентуалният iPhone 7 с всичките теории около него – от чиповете му, през неговия дисплей, до аудио особеностите на смартфона. Ето и последните любопитни новости около iPhone 7 такъв, какъвто може би ще видим тази есен.

В интернет се появиха интересни снимки на шаси, принадлежащо на предполагаемия iPhone 7. Ясно виждаме задната част на смартфона и едно нещо ни прави особено впечатление. Ако се вгледате, ще забележите, че от хоризонталните ленти за антена няма и помен.

iPhone 7 изтекли снимки

Разликата между iPhone 7 и това, което виждаме при текущия iPhone 6s, е значителна. Ленти все пак има – но те са много по-деликатно изразени и се намират по-скоро в долната част на устройството.

Друго нещо, което грабва окото, е камерата на iPhone 7. Няма съмнение, че дупката за камера е с по-голям размер от тази на актуалното iPhone поколение. Това намеква, че може би ще видим известен ъпгрейд при камерата на очаквания нов смартфон.

iPhone 7 камера дизайн

Споменавайки камерата, доста сериозни слухове се въртяха около снабдяването на iPhone 7 с двойна камера. Изображенията опровергават подобни теории, но все пак тук виждаме 4.7-инчов iPhone 7. Много от спекулантите смятат, че дори от Купертино да пуснат двойна камера за новия си смартфон, тя ще е запазена за 5.5-инчовия iPhone 7 Plus.

Ето как изглежда отблизо и един примерен дизайн на задната част на iPhone 7, базиран върху изображенията. Несъмнено, панелът изглежда доста по-изчистен и минималистичен така:

За жалост, изтеклите скици не ни показват ясно какво се случва с 3.5 милиметровия аудио жак, който може и да видим премахнат при iPhone 7. Това също си остава доста спряган слух около дизайна на устройството.

Есента все още е далеч, така че със сигурност ще станем свидетели на още множество интересни разкрития около iPhone 7. Както винаги, може да разчитате на нас да ги проследим отблизо.

Източник: 9to5 Mac.

MBP new article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.