imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Какво да очакваме от Apple на 9 септември?


По-малко от една седмица ни дели от едно от най-големите Apple събития през годината. Ето какво можем да очакваме от него.

Вече знаем, че от Apple са запазили Bill Graham Civic Auditorium в Сан Франциско, където на 9 септември от 20:00 българско време ще започне събитието. Както обикновено, с наближаването на подобни събития, слуховете относно продуктите, които ще бъдат представени, започват да валят в интернет пространството. Тук ще ви ги представим в обобщен вид.

iPhone 6s и iPhone 6s Plus

iphone-6s-rosegoldОчаква се представянето на новото поколение iPhone-и да бъде централното събитие на предстоящото шоу. Вече ви показахме какво можем да очакваме от iPhone 6s и iPhone 6s Plus (по-добра камера, нов материал за корпуса, по-мощен A9 процесор, Force Touch, нов цвят, по-големи с няколко милиметра размери). Въпреки по-мощната камера с възможности за 4K видео, от Apple запазват 16 GB стартовия модел iPhone. Другите версии отново ще бъдат 64 GB и 128 GB, а според източниците на 9to5Mac цените на iPhone 6s и iPhone 6s Plus ще бъдат идентични с тези на настоящите модели. Не бива да очакваме още сега да бъде представен iPhone 6c, а предлагането на iPhone 5c ще бъде преустановено.

Apple TV

Новото Apple TV може да бъде малко по-високо; снимка: 9to5Mac
Новото Apple TV може да бъде малко по-високо; снимка: 9to5Mac

Вече изказахме нашите предположения какво може да включва дългоочакваният нов модел Apple TV. Най-важното, което трябва да отбележим, са самостоятелният App Store за Apple TV, новото дистанционно (което ще бъде изработено от тъмно сив или черен метал) с тъчпад и сензор за движение, и поддръжката на Siri. Според слуховете, капацитетът на двата модела Apple TV ще бъде 8 GB и 16 GB, а новите устройства ще имат същите портове, както и сегашните модели. Възможно е Apple TV 4 да не поддържа стрийминг на 4К видео. При всяко положение обаче, новото Apple TV ще има чувствителни подобрения спрямо настоящия модел, който беше пуснат през 2012 година (малък пример: Apple TV 3 има чип A5, а Apple TV 4 ще използва A8 процесор). Предстои да разберем дали новото Apple TV ще успее да отговори на високите очаквания (както и да се запознаем с новите възможности, които то ще предложи на феновете на игрите).

Изненадата: iPad Pro и iPad mini 4

Концептуално изображение на iPad mini 4 и iPad Pro; снимка: 9to5Mac
Концептуално изображение на iPad mini 4 и iPad Pro; снимка: 9to5Mac

Вече знаем, че от Apple подготвят iPad mini 4 и по-голям таблет, който вероятно ще носи името iPad Pro. Според източниците на 9to5Mac компанията от Купертино нарочно е избрала за представянето на новите си продукти по-голяма зала, която да отговаря на мащаба на събитието на 9 септември (Bill Graham Civic Auditorium в Сан Франциско разполага със 7000 места). Ако от Apple представят своите нови таблети другата седмица, това може да означава, че за пръв път от няколко години няма да има Apple събитие през октомври. Нашите очаквания за iPad mini 4 можете да видите тук, а за iPad Pro – тук.

Друго

Освен всичко останало, се очаква на 9 септември да бъдат показани и нови цветни каишки за Apple Watch Sport.

apple-watch-milanoТова, което е сигурно е, че ще можете да проследите заедно с нас събитието на 9 септември и първи да научите за новите продукти, които Apple ще представи. Следете imagazin.bg за повече подробности.

Източник: 9to5Mac

beats promo

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.