iPhone_6s_bromine_3482486b

Какво не трябва да правите с вашия iPhone

#Новини
2015. 10. 26.

iPhone винаги е представлявал интерес за огромна част от хората. Ето какво обаче може да се случи с най-популярния смартфон в света, ако попадне в неподходящите ръце.

В YouTube винаги е имало много изобретателни решения, ако се налага някое устройство да бъде унищожено. Тук ще ви представим няколко клипа, в които мишената е iPhone. Хората са вложили цялото си въображение в измислянето на всевъзможни начини, по които да превърнат смартфона в безполезен отпадък.

Ето какво ще се случи, ако решите да залеете с бром чисто новия си iPhone 6s. Резултатът, разбира се, не е красив.

Може би най-странното изпитание, пред което е бил изправен iPhone 6s, е изпускането на устройството в лава. Единственото, което може да ви спаси в този случай е, ако сте купили своя iPhone от iStyle и сте сключили застраховка.

Ако сте любител на кулинарните извращения, можете да сварите вашия iPhone в Кока Кола. Не ви го препоръчваме, но е доста ефектно.

Ако имате танк под ръка, можете да пробвате да минете с него през своя смартфон.

Тук можете да видите колко iPhone-a са нужни, за да спрат куршум, изстрелян от AK-47.

Ето какво ще остане от вашия iPhone 5s, ако през него мине влак.

Иначе видеата в YouTube, изправящи iPhone срещу всевъзможни чукове, флексове, блендери, косачки, резачки, микровълнови печки и др. електроуреди са твърде многобройни, за да можем да публикуваме всички.

Все пак, ако решите да се освободите от своя iPhone, препоръчваме да го направите по някой по-безболезнен начин.

Добави коментар