imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Какво още представи Apple в понеделник?


Вчера ви запознахме с основните продукти от понеделнишкото Apple събитие, които изглеждат впечатляващо – дългоочакваният iPhone SE, и iPad Pro 9.7“. Научихме повече и за софтуерните актуализации за iOS, OS X, tvOS. Ето какво обаче остана в сянка. 

Новите прекрасни пролетни цветове на калъфи за iPhone и iPad Pro, Smart Keyboard клавиатурата за iPad Pro 9.7“, различните каишки за Apple Watch и новият Lightning-USB-C кабел незабелязано се присъединиха към продуктовото портфолио на Apple.

Нови цветове калъфи за iPhone и iPad Pro

Apple “облече” в нови пролетни цветове iPhone и IPad Pro. Новите цветни силиконови калъфи за iPhone 6s и 6s Plus са в следните цветове – жълт, кайсиев, светло розов, цвят люляк, кралско синьо и мента. Някои от старите разцветки пък ще отстъпят своето място – синьо, тюркоазено и розово.

 

Цветни пролетни кейсове

 

Има и нови цветни кожени калъфи за iPhone 6S и 6S Plus в цветове – невен, буреносно сиво и морско синьо.

За iPhone SE пък ще бъдат налични кожени калъфи в черно и среднощно синьо. Хубавата новина е, че калъфите за iPhone 5/5s ще бъдат съвместими и с най-новия представител на iPhone семейството.

Силиконовият кейс и Smart Cover-a за IPad Pro 9.7“ ще можете да намерите в много романтични цветове: бял, каменен, жълт, кайсиев, светло розов, среднощно син, лавандулов, цвят на люляк, кралско синьо, цвят мента, сив въглен и червено.

Smart Keyboard“ (умна клавиатура) за iPad Pro 9.7“

Новият iPad Pro 9.7“ включва Smart Connector, което му позволява да се свързва с аксесоари, като новата Smart Keyboard. “Умните” клавиатури съвсем скоро ще бъдат на разположение, както за 12.9“, така и за 9.7-инчовите модели, като за момента ще се предлагат единствено в черно.

Умна клавиатура

 

Lightning кабел към USB-C кабел

На пролетното си събитие Apple представи и Lightning кабел към USB-C кабел, който позволява на потребителите да зареждат своите iPhone, IPad и iPod touch от 12-инчов MacBook.

Lighting-USB-C кабел

Кабелът е представен в два размера – от един и два метра и свързва всяко iOS устройство с Lightning конектор с USB-C порта на компютъра. Това е удобна функция за собствениците на 12-инчовия Retina MacBook, тъй като така ще бъде елиминирана нуждата от използване на адаптер.

Нови каишки за Apple Watch

На Apple събитието в понеделник бяха представени и нови каишки за интелигентния часовник на компанията. Насладихме се на гама от множество нови цветове, както и каишки от изцяло нов материал.

Screen-Shot-2016-03-21-at-17.26.41-780x488

Източник: MacRumors, AppleInsider

iPhone 8 buy back article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.