Screen Shot 2016-03-31 at 5.39.44 PM

Какво става, ако пуснете 14 броя iPhone 6s от 30 метра?

#Новини
2016. 03. 31.

И преди сме ви показвали абсурдни видеа, в които iPhone-и биват разрушавани по всевъзможни начини, но този клип, който ще видите тук според нас бие всички рекорди.

Клипът е дело на популярния влогър TechRax, който се е специализирал в унищожаването на смартфони. Този път той подлага на типичния си тест (пускане на iPhone на земята от 30 метра), не един, а цели 14 броя iPhone 6s! За целта устройствата са пъхнати в доста голяма стъклена сфера. Ето какво се случи, когато 14-те iPhone-a се срещнаха с асфалта.

Фактът, че четири от телефоните останаха напълно непокътнати, е доста впечатляващ. Не по-малко изумителен е и броят на гледанията, което това видео достигна само за 4 дни – над 2 милиона!

Преди време ви показахме какво не бива да правите с вашия iPhone. Ние определено не одобряваме безцелното разрушаване на работещи устройства – още повече, когато става въпрос за такъв технологичен шедьовър като iPhone. Изглежда обаче, тези действия носят експериментаторски усещания и финансова изгодна на техните автори, а и са доста атрактивни за аудиторията в интернет.

Напоследък TechRax направи и няколко сравнителни теста между iPhone 6s и Galaxy S7.

Единият противопостави двата смартфона в битка на живот и смърт в тиган, пълен с вряща вода.

В другия тест двете устройства биват изпускани от различна височина.

Samsung Galaxy S7 спечели битката в тигана, а iPhone 6s оцеля след многобройните изпускания, като се отърва единствено със спукан дисплей, но устройството остана напълно използваемо. Все пак шансът някога да изпуснете смартфона си на плочките, е доста по-голям от този да го сварите в тигана, което може да се тълкува като точка в полза на iPhone. Въпреки всичко, не ви съветваме да пробвате тези ситуации у дома си или където и да било.

Източник: The Telegraph

Добави коментар