imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Тази статия не е обновявана повече от година. Имайте предвид, че съдържанието може да не е вече актуално.

Кампанията “Shot on iPhone 6” вече и с видео


Кампанията “Shot on iPhone 6” дава възможност на потребителите да споделят със света най-добрите снимки, които са направили със своя iPhone. Сега вече в нея се включват не само фотографии, но и видеа, заснети с невероятната камера на iPhone 6.

Клипчетата са кратки (15-16 секунди) и някои от тях демонстрират определени функционалности на камерата на iPhone 6, като заснемане на забавен каданс или на забързано видео. Характерно за всички клипове е, че картината е изключително чиста, а цветовете са впечатляващи. На сайта на Apple има информация за добавените към снимките от “Shot on iPhone 6” филтри, но не и за софтуера, използван при изработката на видеата.

Apple представи “Shot on iPhone 6” кампанията през март. Тя включва снимкова галерия и микросайт, които представят селекция от изображения, заснети от потребители от целия свят. Показани са фотографии на 70 човека от 24 страни, като снимките им се използват за постери, билбордове и печатна реклама в много различни държави.

Всички снимки и видеа можете да видите тук.

Източник: MacRumors

MBP vnoski article

Прочетохте ли това?

„Човек се стреми към невъзможното, знаейки, че накрая то ще се превърне във възможно“

Това е част от философията на датските майстори на висококачественото аудио от Bang & Olufsen.